Οι 4 πιο hot χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Οι 4 πιο hot χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Οι 4 πιο hot χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Τα Χριστούγεννα είναι και επισήμως έξω από την πόρτα σου και περιμένουν καρτερικά να σου χτυπήσουν το κουδούνι!

Όμως, θα είσαι στο σπίτι ή θα έχεις πάρει τις βαλίτσες σου θα έχεις φύγει για διακοπούλες;

Αν, λοιπόν σκοπεύεις να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα της δουλειάς και να παραθερίσεις φέτος τα Χριστούγεννα σου έχουμε τους πιο hot προορισμούς για φέτος.

1. Ζαγοροχώρια

Βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του Νομού Ιωαννίνων και είναι γνωστά για το πλούσιο φυσικό τοπίο που διαθέτουν, τα υπέροχο γραφικό χωριό με τα πλακόστρωτα μονοπάτια και φυσικά την γνωστή σε όλους χαράδρα του Βίκου.

Σε αυτόν τον προορισμό θα μαζέψετε πλήθος εικόνων που θα σας μείνουν αξέχαστες και ταυτόχρονα, θα μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση και τη ζεστασιά που έχουν να σας προσφέρουν οι φιλόξενοι ξενώνες!

2. Αράχωβα

Κλασικός και διαχρονικός προορισμός για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο), η Αράχωβα παραμένει στις τοπ επιλογές για χειμωνιάτικη παραθέριση!

Στέκεται επιβλητικά πάνω σε πέντε λόφους και σε περιμένει να την επισκεφθείς! Εξάλλου είναι από τους πιο διάσημους προορισμούς για χειμερινά σπορ.

Μπορείς να ξεδώσεις με ορειβασία ή πεζοπορία, να αποκτήσεις μια αξέχαστη εμπειρία κάνοντας ιππασία ή σκι και αν ζεις on edge μπορείς να ζήσεις πιο extreme καταστάσεις κάνοντας snowboard.

Όμως τα καλά της Αράχωβας δεν τελειώνουν εδώ! Αυτός ο κοσμοπολίτικος προορισμός είναι ευρέως γνωστός και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές!

Μπορείς να απολαύσεις ντόπια κρέατα, χωριάτικες πίτες και κυρίως τη φορμαέλα, το τοπικό τυρί της Αράχωβας.

ukhjk.JPG

Unsplash

3. Περτούλι - Ελάτη

Ένας προορισμός που τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, διαθέτει τόση ομορφιά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους διάσημους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Τα χιονισμένα τοπία θα σε μαγέψουν και θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων που θα νομίζεις ότι από κάποια γωνιά θα πεταχτεί κάποιο ξωτικό!

Επίσης διαθέτει και ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο γι αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν το σκι αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

4. Άγιος Παντελεήμονας

Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα, βρίσκεται πολύ κοντά στην Κατερίνη αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Είναι ένα μικρό και γραφικό χωριουδάκι με όμορφα σπιτάκια, μια μικρή αγορά με τοπικά εδέσματα και χειροποίητα προϊόντα της περιοχής και ταβέρνες με πεντανόστιμο και οικονομικό φαγητό.

Σχεδόν σε κάθε ξενώνα στον Άγιο Παντελεήμονα υπάρχει τζάκι στο δωμάτιο με κομμένα ξύλα, γεγονός που σε κάνει να θες να ξαπλώσεις για λίγο στο δωμάτιό σου και να χαλαρώσεις.

Κι εκεί που έχεις λιώσει στο Tripadvisor για να βρεις σε ποιο εστιατόριο θα φας το βράδυ, μπορείς να μπεις για λίγο στο site της kazino NetBet, και η βόλτα συνεχίζεται!

Αναμφισβήτητα είναι ένας προορισμός γι αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να λείψουν μέρες καθώς δύο μέρες είναι αρκετές για να γυρίσεις το χωριό!

iiyukghlikjm,.JPG

Unsplash

Εν κατακλείδι

Η χώρα μας είναι ένας μαγικός τόπος, που όλες τις εποχές του χρόνου μπορείς να βρεις κοντινούς προορισμούς για να απολαύσεις το πανέμορφο τοπίο, να χαλαρώσεις και να μαζέψεις δυνάμεις.

Θα γνωρίσεις φιλόξενους και καλόκαρδους ανθρώπους, πρόθυμους να σε φιλοξενήσουν και να σε κεράσουν κάτι από τα καλούδια τους!

Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις διακοπές των Χριστουγέννων για να γνωρίσεις από κοντά, έναν από τους προορισμούς που σου προτείνουμε και σου εγγυόμαστε ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι και τα πιο διασκεδαστικά!

ADVERTORIALS