Ο επαγγελματικός χώρος των ονείρων σας σε τιμές σοκ: Γραφεία γωνιακά, αναδιπλούμενο γραφείο και όλα τα γραφεία έπιπλα σε μοναδικές προσφορές από το eshop Dromeas

Ο επαγγελματικός χώρος των ονείρων σας σε τιμές σοκ: Γραφεία γωνιακά, αναδιπλούμενο γραφείο και όλα τα γραφεία έπιπλα σε μοναδικές προσφορές από το eshop Dromeas

Ο επαγγελματικός χώρος των ονείρων σας σε τιμές σοκ: Γραφεία γωνιακά, αναδιπλούμενο γραφείο και όλα τα γραφεία έπιπλα σε μοναδικές προσφορές από το eshop Dromeas

Όσοι έχετε εργαστεί σε χώρο γραφείου, γνωρίζετε ήδη από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα κατάλληλα έπιπλα στη σωστή λειτουργικότητα του χώρου αλλά και την αποτελεσματική παραγωγικότητα των συνεργατών σας. Επιπλέον, οι πελάτες που έρχονται στο χώρο σας για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που βλέπουν και κρίνουν είναι η αισθητική και η ατμόσφαιρα που αποπνέει και συχνά αυτό αποτελεί υποσυνείδητο μεν, αλλά βασικό κριτήριο για την επιτυχία -ή όχι- της συμφωνίας σας.

Γραφεία υπάρχουν πολλά σε διάφορες τιμές και διαφορετικά στυλ, όπως για παράδειγμα γραφεία γωνιακά για περιμετρική κάλυψη του χώρου και καλύτερη ευκολία κινήσεων του υπαλλήλου, αλλά και αναδιπλούμενο γραφείο για να μην περιορίζει το χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται ολόκληρο. Ωστόσο τα γραφεία που θα βρείτε στο eshop Dromeas είναι έπιπλα που ξεχωρίζουν για τον εργονομικό σχεδιασμό τους, την ποιότητα των υλικών κατασκευής αλλά και τις προσφορές που πραγματικά συμφέρουν!

Δείτε στη συνέχεια μερικές προτάσεις από το eshop Dromeas και επιλέξτε τα επαγγελματικά γραφεία των ονείρων σας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

Παραγωγικότητας και αισθητικής γωνία

Τα γωνιακά γραφεία έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο λειτουργική πρόταση στους σύγχρονους χώρους εργασίας, καθώς μπορούν να εξασφαλίσουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων στον εργαζόμενο και άμεση πρόσβαση σε πολλές συσκευές και πολλά εργαλεία που βρίσκονται κυριολεκτικά γύρω του, χωρίς να είναι αναγκασμένος να τα στριμώξει σε ένα οριζόντιο έπιπλο και να πέφτουν οι σημειώσεις ή τα περιφερειακά του από τις άκρες σε κάθε του κίνηση.

Ειδικά για γραμματειακή υποστήριξη ή άλλες ειδικότητες που απαιτούν από τον υπάλληλο να χειρίζεται πολλές συσκευές και εργαλεία ταυτόχρονα: κομπιουτεράκι, τηλέφωνο, υπολογιστή, σημειώσεις, τα γραφεία γωνιακά κυριολεκτικά θα του λύσουν τα χέρια και θα δείτε κάθετη αύξηση της αποδοτικότητάς του αλλά και της γενικότερης παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ειδικά με τις χαμηλές τιμές που θα βρείτε στα επαγγελματικά γραφεία του Δρομέα, μιλάμε για μία πραγματική επένδυση για τον επαγγελματικό σας χώρο.

RY.JPG

Τώρα το βλέπεις – τώρα όχι

Το αναδιπλούμενο γραφείο είναι η πιο πρακτική λύση για επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο. Μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά ένα meeting room εκεί που δεν υπάρχει και να το μαζέψετε αμέσως μετά τη συνάντησή σας. Μάλιστα έχοντας πολλά αναδιπλούμενα γραφεία, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος του χώρου συνεδριάσεων, ανάλογα τον κόσμο που περιμένετε να παρευρεθεί σε αυτόν, αποφεύγοντας έτσι την άβολη κατάσταση με τις πολλές κενές θέσεις που προκύπτει σε μεγάλα τραπέζια με μικρά meetings.

YJRY.JPG

Επισκεφθείτε σήμερα το eshop Dromeas και βρείτε γραφεία σε μοναδικές προσφορές για να εξοπλίσετε την επιχείρηση σας με τα καλύτερα έπιπλα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

ADVERTORIALS