Ραντεβού μετά την καραντίνα

Ραντεβού μετά την καραντίνα

Ραντεβού μετά την καραντίνα 

Αναμφισβήτητα, ένα από τα κυριότερα πράγματα που επηρέασε η καραντίνα, πέραν από την ψυχολογία μας, ήταν και το φλερτ και οι σχέσεις. Μερικοί πιστεύουν πως η καραντίνα σκότωσε το φλερτ, εμείς όμως πιστεύουμε πως με αφορμή αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας λίγο πιο δημιουργικοί όσον αφορά στο θέμα αυτό.

Αν αυτό το διάστημα κάνατε chat με κάποιο άτομο που γνωρίσατε σε κάποιοdating app αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε, τώρα που το το lockdown έφτασε πια στο τέλος του, τα ραντεβού είναι και πάλι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν. Χρησιμοποιείστε λοιπόν την φαντασία σας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Παρακάτω ακολουθούν τρεις απλές ιδέες για πρώτο ραντεβού.

Θερινό σινεμά 

fgbtge.JPG

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα που μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφησχέση. Και ναι, η επιλογή του θερινού σινεμά για μια πρώτη έξοδο είναι μια από τις καλύτερες ιδέες, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε μια πρώτη οικειότητα μεταξύ σας και να σπάσετε τον πάγο ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία απόσταση ανάμεσά σας που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα παραγνωριστείτε. Τέλος, αν δεν έχετε εξακριβώσει εάν ταιριάζουν τα γούστα σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη δοκιμή στην πράξη.

Πικνίκ στο πάρκο

fhnf.JPG

Ναι, σίγουρα μία έξοδος σε καφετέρια είναι η πιο ασφαλής επιλογή και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Όμως, μια γρήγορη εξόρμηση στην εξοχή είναι μια ωραία και χαλαρωτική ιδέα για να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Η ηρεμία της φύσης και τα όμορφα τοπία θα σας ενθουσιάσουν ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τις όμορφες αυτές εικόνες με λίγο κρασί, φαγητό και μουσική.

Γίνετε τουρίστες στη δική σας πόλη

fhikyijg.JPG

Η αλήθεια είναι πως λόγω της τρέχουσας κατάστασης αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι μια μέρα περιπέτειας και εξερεύνησης. Έχετε αναρωτηθεί πόσα μέρη και γειτονιές έχουν οι πόλεις μας και δεν τις ξέρουμε ακόμα; Εάν λοιπόν μπήκατε σε ένα dating app  και νιώσατε χημεία με κάποιον που μένει κοντά σας ήρθε η ώρα να γίνετε για μία μέρα τουρίστες στην πόλη σας. Επιλέξτε φυσικά μέρη ιδανικά για περπάτημα! Ό,τι πρέπει για μοναδικά καλοκαιρινά ραντεβού!

ADVERTORIALS