Τα είδη μανικιούρ-πεντικιούρ που χρειάζεσαι για τέλεια περιποίηση στο σπίτι

Τα είδη μανικιούρ-πεντικιούρ που χρειάζεσαι για τέλεια περιποίηση στο σπίτι

Τα είδη μανικιούρ-πεντικιούρ που χρειάζεσαι για τέλεια περιποίηση στο σπίτι

Η περιποίηση των άνω και κάτω άκρων είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τις γυναίκες. Αν δεν αντέχεις την αναμονή στα κέντρα αισθητικής, μπορείς τώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου luxurious φροντίδα στο σπίτι, με τα κατάλληλα προϊόντα. Τι χρειάζεσαι όμως για να την κάνεις πράξη;

tg.JPG

Μια πρώτη κατηγορία στην οποία αξίζει να επικεντρωθείς είναι τα είδη μανικιούρ και πεντικιούρ. Εκεί θα βρεις όλα όσα ψάχνεις σε υλικά και αναλώσιμα που θα σου δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα στα νύχια σου. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και επίλεξε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες!

Πρώτο απαραίτητο gadget για την περιποίηση νυχιών είναι τα φουρνάκια νυχιών. Είναι ιδανικά για ημιμόνιμο μανικιούρ και gel και πολυμερίζουν τέλεια όλα τα υλικά αυτής της κατηγορίας. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για να υπολογίζεις την ώρα του πολυμερισμού αλλά και αισθητήρα αφής για να ξεκινά η λειτουργία του αυτόματα όταν τοποθετείς το χέρι σου μέσα. Μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα και λαμπερά νύχια μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Επίσης προσφέρουν και το προνόμιο του ανεμιστήρα ώστε να χρησιμοποιηθεί για το γρήγορο στέγνωμα απλού βερνικιού.

be.JPG

Επίσης σημαντικό και απαραίτητο προϊόν για τέλεια άκρα είναι το Orilaque ημιμόνιμο. Πρόκειται για ένα brand που ξεχωρίζει για την ποιότητα και το εξαιρετικό του αποτέλεσμα! Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και επιλογές και φτιάξε το αγαπημένο σου μανικιούρ και πεντικιούρ σε πολύ λίγο χρόνο! Μπορείς τώρα να βρεις μια μοναδική συλλογή σε glitter, fluo, nude, pastel και περλέ χρώματα και να ξεχωρίσεις με τις πρωτότυπες επιλογές σου.

rbgw.JPG

Αν θέλεις κι εσύ τα καλύτερης ποιότητας υλικά για το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 και επίλεξε όλα αυτά που σου ταιριάζουν, μέσα από μια μοναδική ποικιλία και σε απίθανες τιμές!

ADVERTORIALS