Αμινοξέα και πρωτεΐνη: Η σημαντική συμβολή τους για να χτίσεις το κορμί που θέλεις

Αμινοξέα και πρωτεΐνη: Η σημαντική συμβολή τους για να χτίσεις το κορμί που θέλεις

Αμινοξέα και πρωτεΐνη: Η σημαντική συμβολή τους για να χτίσεις το κορμί που θέλεις

 

Τα αμινοξέα αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Τα περισσότερα δεν μπορούν να παραχθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι πρέπει να λαμβάνονται από τις τροφές. Από τα καλύτερα αμινοξέα είναι τα BCAAκαι η γλουταμίνη. Είναι ιδανικά για την ανάπλαση των μυών, την επιδιόρθωση τους και την απώλεια του λίπους.

Με τα αμινοξέα μπορείς να χτίσεις πιο γερούς, αποδοτικούς μύες και να αποκτήσεις την πολυπόθητη γράμμωση. Μπορείς να βρεις τα καλύτερα συμπληρώματα αμινοξέων από κορυφαία brands όπως myprotein (δες εδώ), scitecnutrition, PfNutritrion και πολλά ακόμη που να σου χαρίσουν την αντοχή και την δύναμη που χρειάζεσαι στην προπόνησή σου.

Screenshot - 17_4_2021 , 7_52_51 πμ.png

Μια άλλη κατηγορία που θεωρείται πολύ σημαντική και συμβάλλει στην άσκησή σου είναι η πρωτεΐνη.Η ίδια αποτελεί το βασικό συστατικό των μυών και είναι απαραίτητη για την αύξηση του όγκου τους. Αν το σκεφτείς είναι κάτι σαν τα θεμέλια του σώματός σου, καθώς οι μύες είναι φτιαγμένοι από πρωτεΐνη. Επίσης, σου δίνει ενέργεια, τονώνει τη μνήμη σου, κάνει αποκατάσταση και χτίζει πιο δυνατό μυϊκό ιστό.

Screenshot - 17_4_2021 , 7_53_10 πμ.png

Αν ασκείσαι, θα σε βοηθήσουν πολύ τα συμπληρώματα πρωτεΐνης, όπως whey, όγκου, μπάρες πρωτεΐνης , άλλες που στοχεύουν στη γράμμωση και πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη!

Screenshot - 17_4_2021 , 7_53_25 πμ.png

Αν θέλεις κι εσύ να χτίσεις το κορμί σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα ActiveBody και βρες μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε μοναδικές προσφορές και με την καλύτερη ποιότητα!

ADVERTORIALS