Γνωρίστε την 4D λιποαναρρόφηση κοιλιάς & ποδιών

Γνωρίστε την 4D λιποαναρρόφηση κοιλιάς & ποδιών

Γνωρίστε την 4D λιποαναρρόφηση κοιλιάς & ποδιών

Τα περιττά κιλά που συσσωρεύονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και αρνούνται πεισματικά να φύγουν με γυμναστική και διατροφή, είναι το πιο ενοχλητικό στοιχείο στην σιλουέτα κάθε γυναίκας και οι περισσότερες προσπαθούν για χρόνια να τα ξεφορτωθούν.

Ειδικά μετά το διάστημα της καραντίνας που η σωματική μας άσκηση ήταν περιορισμένη, ενώ οι στρεσογόνες συνθήκες οδηγούσαν στην κατανάλωση περισσότερων ανθυγιεινών τροφών και σνακ, το συσσωρευμένολίπος είναι πλέον μάστιγα για πολλές γυναίκες!

Ευτυχώς υπάρχει λύση με τη λιποαναρρόφηση κοιλιάς και τη λιποαναρρόφηση ποδιών που μπορεί κυριολεκτικά να εξαφανίσει τα επίμονα παχάκια και να σας χαρίσει μία εντυπωσιακή καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς υψηλό κόστος!

Αντίο για πάντα περιττό λίπος

Με τη λιποαναρρόφηση κοιλιάς και λιποαναρρόφηση ποδιών, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το περιττό λίπος στις συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας θα εξαλειφθεί οριστικά και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την σιλουέτα των ονείρων σας χωρίς υψηλό κόστος.

Λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει χειρουργικά αλλά και σε συνδυασμό με άλλες διαδικασίες διάσπασης του λίπους, όπως η vaserlipoκαι η κρυολιπόλυση. Στόχος είναι το περιττό λίπος να απορροφηθεί από τις ειδικές κάνουλες που θα τοποθετήσει ο χειρουργός στα σημεία και μετά το πέρας της διαδικασίας τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά.

Ειδικά για την λιποαναρρόφησηκοιλιάς και την λιποαναρρόφηση ποδιών, σημεία τα οποία είναι σημαντικό να είναι όμορφα και να μην έχουν ατέλειες, οπότε οι διαδικασίες αυτές είναι από τις πιο δημοφιλείς αλλά και πιο ασφαλής για να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με ταχύτατηανάρρωση και σε τιμή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Screenshot - 26_11_2020 , 11_11_24 πμ.png

Ανακατανομή περιοχών

Η εκπληκτική νέα πρωτοποριακήμέθοδος λιποαναρρόφησης 4Dεστιάζει στην ανακατανομή του συσσωρευμένου περιττού λίπους με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδειχθούν άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση και να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα στην σιλουέτα του ενδιαφερόμενου.

Η 4Dλιποαναρρόφηση μπορεί να συνδυαστεί με λυπογλυπτική και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά και με χαμηλό κόστος καθώς δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να προσαρμόσει την τιμή ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει και τις περιοχές στις οποίες θέλει να δει την αλλαγή.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και μάθετε περισσότερα για την λιποαναρρόφηση ποδιών και λιποαναρρόφηση κοιλιάς και πάρτε κόστος για την 4D λιποαναρρόφηση σε τιμή που σας συμφέρει.

ADVERTORIALS