Οργή για το σχόλιο Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου -Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Νόμιζα η αθλιότητα έχει όρια

Οργή για το σχόλιο Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου -Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Νόμιζα η αθλιότητα έχει όρια

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει να έχει στην κυβέρνησή του τον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφορμή του σχολίου του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτέλεσε η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε «φαύλο» τον Παύλο Πολάκη για όσα είπε για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και όχι μόρια, χάρες και επιδόματα.

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Εκανα λάθος. Ντροπή, κ. Τσίπρα, που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με το γνωστό, πλέον, ύφος του, εξαπέλυσε αήθη επίθεση στον κ. Κυμπουρόπουλο. Αφορμή για αυτή την κίνηση του κ. Πολάκη αποτέλεσε μία ανάρτηση του υποψηφίου στις ευρωεκλογές.

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε στο Twitter ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο 34χρονος, που όταν ήταν 14 μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία, αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και πήρε μεταπτυχιακό, το 2016 απέκτησε ειδικότητα στην ψυχιατρική και από τότε εργάζεται ως επιμελητής Β’ στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες», έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.


Επιμένει στις ύβρεις ο Πολάκης

Παρά τον σάλο, όμως, που έχει δημιουργηθεί για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο μετά τα όσα έγραψε στο Facebook, o Παύλος Πολάκης στον «διάλογο» που είχε στα social media με αρκετούς από αυτούς που σχολίασαν την ανάρτησή του όχι μόνο εμφανίστηκε αμετανόητος αλλά προχώρησε και σε νέα επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Αφού αρχικά υποστήριξε ότι «δεν είμαι μικρόψυχος, απαντώ σε υποκριτικές ψυχές», στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ, όχι εγώ!».


Γεννηματά: Τόσο δηλητήριο μόνο από φασίστες


Επίθεση στον κ. Πολάκη εξαπέλυσε και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία έγραψε: «Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…».

iefimerida.gr

ADVERTORIALS