Μέγας είσαι Τσιτσιπά και θαυμαστά τα έργα σου - Προκρίθηκε στους «4» του Australian Open!

Μέγας είσαι Τσιτσιπά και θαυμαστά τα έργα σου - Προκρίθηκε στους «4» του Australian Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Μελβούρνη - Ο 21χρονος Έλληνας κέρδισε με 3-1 τον Ισπανό Αγκούτ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Australian Open

Πολλές φορές ακόμη κι η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για να περιγράψει τα κατορθώματα κάποιων ξεχωριστών ανθρώπων... Κι ό,τι κι αν ειπωθεί ή γραφτεί για τον Στέφανο Τσιτσιπά θα είναι λίγο.

Αυτός ο απίθανος Έλληνας που έχει αναγκάσει την κοινωνία του τένις, αλλά και όλο τον κόσμο του αθλητισμού να υποκλιθεί μπροστά του με όλα αυτά που έχει πετύχει...

Ο 21χρονος Τσιτσιπάς αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο τοπ-100 της παγκόσμιας κατάταξης, ο πρώτος που κέρδισε επαγγελματικό τίτλο, ο πρώτος που έφτασε στους «16», στους «8» (αποκλείοντας τον μυθικό Ρότζερ Φέντερερ) ενός τουρνουά Grand slam σήμερα τα ξημερώματα έγινε κι ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στα ημιτελικά ενός τέτοιου τουρνουά.

Μετά από μάχη 3 ωρών και 15 λεπτών ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πλέον περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον μεθαυριανό ημιτελικό (ο αγώνας Ναδάλ-Τιαφό γίνεται αργότερα).

Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά πιστεψτε μας δεν είναι, καθώς ο Στέφανος έκανε και πάλι το θαύμα του!

protothema.gr

ADVERTORIALS