Συγκλόνισε η Αφροδίτη Μάνου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Βίντεο

Συγκλόνισε η Αφροδίτη Μάνου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Βίντεο

Η Αφροδίτη Μάνου στην ομιλία τηςε στο συλλαλητήριο ζήτησε δημοψήφισμα και κάλεσε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ
Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου, η οποία χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών «εγκληματική», τονίζοντας μάλιστα ότι κανείς μας δεν πρέπει να γίνει συνένοχος στο ψέμα.

«Ελάτε σήμερα να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο Έλληνα, για να προστατέψουμε το μέλλον της Ελλάδας. Να παραδώσουμε την πατρίδα μας, ακέραια, όπως μας την παρέδωσαν. Οι άνθρωποι και οι ιδέες έρχονται και φεύγουν, οι απόψεις αλλάζουν και οι βεβαιότητες διαψεύδονται.

Εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα και η Δημοκρατία, που θα πει η ταυτότητά μας. Αυτή την ταυτότητα έρχεται να μας κλέψει αυτή η ύπουλη και μακιαβελική Συμφωνία των Πρεσπών, που έχει αναστατώσει τη ζωή μας» ανέφερε η Αφροδίτη Μάνου.

Επίσης απηύθυνε  έκκληση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των εντάσεων στο συλλαλητήριο για να σταματήσουν τα δακρυγόνα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αλέξη δε μπορώ να αναπνεύσω, πες τους να σταματήσουν. Το 2015 τραγουδούσα για σένα και τώρα ρίχνεις δακρυγόνα».

ADVERTORIALS