Ομάδα 50 αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε άνδρες της αστυνομίας -Τρεις τραυματίες

Ομάδα 50 αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε άνδρες της αστυνομίας  -Τρεις τραυματίες

Επίθεση σε αστυνομικούς εξαπέλυσε ομάδα 50 αντιεξουσιαστών έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Οι δυο πλευρές βρέθηκαν σήμερα στις δικαστικές αίθουσες αντιμέτωποι για μια υπόθεση του 2012 με τους μεν να είναι μάρτυρες υπεράσπισης και τους δε μάρτυρες κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης τα πνεύματα οξύνθηκαν και -σύμφωνα με καταγγελίες- οι αντιεξουσιαστές άρχισαν αν βρίζουν τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια βγήκαν έξω και συνεχίστηκε η λεκτική αντιπαράθεση μέχρι που κάποια στιγμή ένας από τους αντιεξουσιαστές απείλησε έναν από τους αστυνομικούς λέγοντάς του «θα σε σφάξω» και ακολούθησε εκτεταμένη επίθεση με κράνη και γροθιές. Η κατάσταση εκτονώθηκε όταν επενέβη μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην περιοχή.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας αστυνομικός μιλώντας στο ΣΚΑΪ περιέγραψε την επίθεση ως εξής: «Στη δικαστική αίθουσα μας αποκάλεσαν φασίστες, ρουφιάνους και άλλα που δεν λέγονται και ενώ έξω βγήκαμε ομαδικά για να προστατευτούμε, ξαφνικά, βγήκαν εκτός του χώρου, συνέχισαν να βρίζουν και άρχισαν να βαράνε έναν συνάδελφο. Τον τραβήξαμε να τον βοηθήσουμε και μας την έπεσαν 50 άτομα. Ευτυχώς υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ στο σημείο και μας έσωσαν».

 Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο γγ Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος κατήγγειλε ότι αξιωματικός βρέθηκε στο σημείο και θα μπορούσε να κάνει συλλήψεις αλλά δεν τις έκανε για να εκτονωθεί η κατάσταση.

ADVERTORIALS