Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, η εφημερίδα των συντακτών κυκλοφορεί με το καινούργιο cd του τραγουδοποιού Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, η εφημερίδα των συντακτών κυκλοφορεί με το καινούργιο cd του τραγουδοποιού Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου, η εφημερίδα των συντακτών κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικό δώρο, όχι μόνο για εσάς τους αναγνώστες αλλά και για εμάς, τους εργαζόμενους της «Εφ.Συν.»: βγάζουμε το καινούργιο cd του τραγουδοποιού Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Μια πολύ καλή δουλειά. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να την ακούσετε και ζωντανά το ίδιο βράδυ, μια και ο Δημήτρης ξεκινάει εμφανίσεις στον «Σταυρό του Νότου». Επιπλέον, σας προσφέρουμε 20 διπλές προσκλήσεις (λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα μας, efsyn.gr). Ο λόγος στον ίδιο τον Δημήτρη Ζερβουδάκη:

«Το ολοκαίνουργιο cd, με τίτλο “Παράξενα πουλιά”, αποτελεί επιστροφή στο “αστικό τραγούδι”, στο τραγούδι της πόλης. Η αγάπη μας για τη “ρεμπετοσύνη” αλλά και η “σπουδή” μας πάνω στις φόρμες του ρεμπέτικου και λαϊκού μας τραγουδιού μάς έδωσαν το έναυσμα για την ηχογράφηση αυτή. Πρόκειται για μια πρωτότυπη δουλειά με νέα τραγούδια - συνθέσεις του φίλου μου από παλιά, αλλά και συνεργάτη μου τα τελευταία χρόνια, Παναγιώτη Κουτσούρα, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Τους στίχους υπογράφει κυρίως ο Στέργος Παπαποστόλου (“Βαριά ποτά”)

ADVERTORIALS