Μητσοτάκης: Φιάσκο με τις γαλλικές φρεγάτες - Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης

Μητσοτάκης: Φιάσκο με τις γαλλικές φρεγάτες - Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης

«Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
Φιάσκο χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υπόθεση με τη δήθεν χρονομίσθωση δύο φρεγατών από τη Γαλλία που η κυβέρνηση Τσίπρα ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή 20 Απριλίου και αναγκάστηκε να... ακυρώσει πέντε ημέρες μετά, αφού προηγουμένως η γαλλική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να διαθέσει πολεμικά πλοία στην Ελλάδα.

«Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας οργανώνει συνέντευξη τύπου για πράγματα που δεν θα έπρεπε να μιλάμε δημόσια. Και να προσπαθεί ο ένας να μπαλώσει όσα είπε ο αναπληρωτής του» είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος σε όσα είπε σήμερα το πρωί ο κ. Καμμένος απαντώντας επί της ουσίας σε όσα είχε ανακοινώσει πριν από πέντε 24ωρα ο κ. Κουβέλης.

«Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στη συνομιλία του με τον κ. Μακρόν ο πρωθυπουργός χάθηκε για άλλη μια φορά στην μετάφραση» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Είδα μια γελοιογραφία που λέει ότι οι φρεγάτες δεν νοικιάζονται στο Airbnb...».

«Η εξωτερική πολιτική και ο χώρος της άμυνας δεν προσφέρονται για παιχνίδια. Όμως αυτό παρακολουθούμε. Να απειλείται το εθνικό κύρος της χώρας από την ανεπάρκεια και τον ερασιτεχνισμό σας. Και το ανεύθυνο γαϊτανάκι με τις φρεγάτες να συντελείται την ωρα των τουρκικών προκλήσεων» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μας εκθέτετε διεθνώς. Δοκιμάζετε τις σχέσεις με τους συμμάχους μας και τραυματίζετε το αίσθημα εθνικής ασφάλειας. Ελπίζω να μην χρειαστεί να έρθω ξανά σε αυτό το θέμα τουλάχιστον δημόσια» έκλεισε την τοποθέτησή του σχετικά με την κυβερνητική οπερέτα γύρω από το leasing γαλλικών φρεγατών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

protothema.gr

ADVERTORIALS