Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

Τη μάχη που έδινε για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί ο 52χρονος επιχειρηματίας θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό πέθανε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

0 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης  γεννημένος στη Βιέννη και με καταγωγή από την Ανδρο, δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

Η σύζυγος του Χαρά Ξυλά είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Το άγριο σκηνικό τη νύχτα

Μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε το άγριο σκηνικό τη νύχτα, όταν ο σύζυγός της βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα έπεσε πάνω στους ληστές και όρμησε κατά πάνω τους με τα χέρια. Ο ένας κουκουλοφόρος τον χτύπησε στο κεφάλι με λοστό. Ο 52χρονος έπεσε κάτω αλλά σηκώθηκε ξανά και όρμησε εκ νέου στους ληστές με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον πυροβολήσει δυο φορές στην πλάτη. Οι δράστες αμέσως μετά τη συμπλοκή τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να πάρουν τίποτα.

Στο σπίτι εκτός από το ζευγάρι βρισκόταν και ένα από τα τρία ενήλικα παιδιά τους.

Την ώρα της αιματηρής ληστείας βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού και η οικιακή βοηθός η οποία κοιμόταν στο υπόγειο και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Ο γιος του επιχειρηματία βρισκόταν στη σοφίτα και μέχρι να κατέβει, ακούγοντας τη φασαρία, βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Αμέσως, σύζυγος και γιος κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε αμέσως στο Γ.Γεννηματάς. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει χάσει πολύ αίμα και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο ήταν πολύωρο. Μάλιστα ακολούθησε και δεύτερο.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας έφερε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και από δυο σφαίρες, σε πολλά όργανα, στον πνεύματα, ενώ κατά πληροφορίες του αφαίρεσαν και το νεφρό.  

Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό πέθανε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

ADVERTORIALS