Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές για τους πλειστηριασμούς- Τραυματίες, συλλήψεις και προσαγωγές

Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές για τους πλειστηριασμούς- Τραυματίες, συλλήψεις και προσαγωγές

Διαδηλωτές πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ που τους κυνήγησαν με τα γκλομπ - Τουλάχιστον πέντε τραυματίες και προσαγωγές - Λαφαζάνης: Παίρνουν σπίτια του λαού και υπόγεια
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτύρονται και αυτή την Τετάρτη για τον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Μερίδα διαδηλωτών πέταξε αυγά στα ΜΑΤ , οι οποίοι τους απώθησαν με τη βία, κυνηγώντας τους με τα γκλομπ. Από την ένταση τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ένας φωτορεπόρτερ.

 Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς και είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μια διμοιρία έχει αποκλείσει την είσοδο και δεν επιτρέπει την προσέγγιση κανενός ενώ στο οικοδομικό τετράγωνο βρίσκονται άλλες τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτήρισε κατάπτυση την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο συμβολαιογραφικός σύλλογος, τονίζοντας ότι «ψεύδονται για να ληστέψουν τα σπίτια του λαού να σας πούμε τι εκπλειστηριάζεται σήμερα».

ADVERTORIALS