Κωνσταντοπούλου: Κακούργημα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Στημένη η ομηρία των δύο στρατιωτικών

Κωνσταντοπούλου: Κακούργημα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Στημένη η ομηρία των δύο στρατιωτικών

«Είναι κακούργημα της κυβέρνησης οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», υποστηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταλογίζοντας μάλιστα ευθύνες και σε αστυνομικούς - συμβολαιογράφους. «Η χώρα μας έχει εγκαταλειφθεί στα χέρια ανίκανων και επικίνδυνων προσώπων που έχουν παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία», τόνισε.

«Είναι ψέμα ο ισχυρισμός των συμβολαιογράφων ότι είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν τους πλειστηριασμούς», τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν δικαιούνται να ενεργοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα, για την οποία δεν έγινε καν διαγωνισμός, αλλά απευθείας ανάθεση. Χωρίς να υπάρχει σύμβαση δηλαδή, παίρνουν τα σπίτια του κόσμου», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Να αντισταθούν σε αυτό το ξεπούλημα και να δώσουν τα νομικά τους εργαλεία και τα φώτα τους στη μάχη που δίνουμε».

«Οι αστυνομικοί οφείλουν αν μην υπακούουν σε παράνομη εντολή, όπως το ξεσπίτωμα μιας οικογένειας. Ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι αυτός και το γνωρίζουν και οι ίδιοι», υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που επανέλαβε ότι κάθε εβδομάδα βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες: «Η πρώτη κατοικία προστατεύεται από το Σύνταγμα, δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Το Σύνταγμα όμως έχει κουρελιαστεί. Εκπλειστηριάζονται κάθε Τετάρτη πρώτες κατοικίας, είναι ψέμα ότι αυτό δεν συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε κανέναν πολίτη».

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά ζητήματα, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Στημένο και ομηρία το περιστατικό της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Η κυβέρνηση έχει αποφασιστεί τη παράδοση των 8 Τούρκων αξιωματούχων».

«Η χώρα μας έχει εγκαταλειφθεί στα χέρια ανίκανων και επικίνδυνων προσώπων που έχουν παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία. Έχει εκχωρήσει τα πάντα. Ό,τι δεν έχει δώσει, θα το δώσει, όπως το όνομα «Μακεδονία». Στην υπόθεση των σχέσεών μας με την Τουρκία, από το 2016 έχει δεχτεί να επιχειρούν τούρκοι αξιωματούχοι στα ελληνικά νησιά (σ.σ.: συμφωνία Τουρκίας – ΕΕ για το Προσφυγικό), την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και μια γκρίζα κατάσταση στα σύνορά μας».

"Είναι δυστύχημα να εκπροσωπείται η χώρα μας από αυτά τα παραδομένα και ανίκανα πρόσωπα», κατέληξε.

ADVERTORIALS