Θρίλερ με το θάνατο της Λαγούδη: «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», λέει η έκθεση αυτοψίας

Θρίλερ με το θάνατο της Λαγούδη: «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία», λέει η έκθεση αυτοψίας

Με θρίλερ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Μπορεί το ιατροδικαστικό πόρισμα να μιλά για αυτοκτονία, ωστόσο, η έκθεση αυτοψίας στο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πρώην υπαρχηγό της πυροσβεστικής, κάνει λόγο ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star, η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει σε τρία συμπεράσματα:

Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.
«Η φωτιά διαπιστώνω ότι ήταν της τάξεως των 10 με 15 λεπτών το πολύ. Έσβησε από μόνη της... Το άτομο που έβαλε τη φωτιά άνοιξε την πόρτα, -και βγήκε ο καπνός έξω- προκειμένου να μεταφέρει την Ειρήνη Λαγούδη στο πίσω κάθισμα, γιατί γράφω στην έκθεσή μου ότι πιστεύω ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Τη μετέφερε πίσω και ξαναέκλεισε την πόρτα. Αποκλείεται την πόρτα του οδηγού να την άνοιξε η Ειρήνη Λαγούδη» τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κ. Γκουρμπάτσης.

Ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων εμπρησμού στην έκθεση του είναι σαφής:

«Είναι σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια. Οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και χωρίς τα πειστήρια τα οποία κατασχέθηκαν, άρα δε θα έχουν πραγματική εικόνα».

Η έκθεση που έχει συντάξει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει παραδοθεί ήδη στον δικηγόρο της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.
iefimerida.gr

ADVERTORIALS