Μητσοτάκης: Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις

Μητσοτάκης: Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις

«Το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα Ίμια είναι ελληνικά. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ - Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για διχασμό
Κριτική στην κυβέρνηση ότι με την ανεύθυνη στάση της εμπέδωσε την πεποίθηση στην Άγκυρα ότι διολισθαίνει από τις πάγιες εθνικές θέσεις άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.

Με αφορμή, δε, τη συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ αναρωτήθηκε «του τόνισε ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ίμια ήταν και θα είναι ελληνικό έδαφος; Γιατί ακόμα και αυτές οι αυτονόητες επισημάνσεις δεν αναφέρθηκαν στη διαρροή του Μαξίμου».

«Οι πολίτες έχουν γνώση και άποψη για του πολιτικούς προισταμένους των δύο κρίσιμων υπουργείων, του Εξωτερικών και της Άμυνας. Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Τόνισε, ακόμα, ότι «το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα Ίμια είναι ελληνικά. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».

protothema.gr

ADVERTORIALS