Οι Ομπάμα καλοπερνούν -Μπαράκ και Μισέλ με μαγιό στα διάφανα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας. ΦΩΤΟ

Οι Ομπάμα καλοπερνούν -Μπαράκ και Μισέλ με μαγιό στα διάφανα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας. ΦΩΤΟ

Ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τον Λευκό Οίκο συνεχίζει να περνάει το ζεύγος Ομπάμα, το οποίο αυτή τη φορά κάνει διακοπές στη Γαλλική Πολυνησία.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά ανοικτά στο νησί Μοορέα, ενώ η σύζυγός του Μισέλ επέλεξε να κάνει sup.

«Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του, ήταν πολύ χαλαρός», είπε στον τοπικό σταθμό TNTV ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες.

Οπως είπε, το ζευγάρι χρησιμοποίησε μια μικρή βάρκα στην εκδρομή του και συνοδευόταν από δύο άλλες βάρκες, που ήταν η συνοδεία τους.

Η Μισέλ Ομπάμα δεν ήταν όλη την ώρα με τον σύζυγό της και πρώην Αμερικανό πρόεδρο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το ζεύγος Ομπάμα σχεδόν αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο έφυγε για το Παλμ Σπρινγκς και στη συνέχεια έκανε διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Οι Ομπάμα διαμένουν στο Brando στο νησί Τετιαρόα, περίπου 30 μίλια από την Ταϊτή. Κάποτε χρησίμευε ως θερινή κατοικία πρώην αρχηγών και βασιλιάδων της Ταιτής μέχρι που ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο το αγόρασε το 1967.

Το νησί βρισκόταν στην κατοχή του για πάνω από τρεις δεκαετίες και τώρα έχει ανοίξει ως φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο.

Το θέρετρο Μπράντο είναι ορατό μετά βίας, αν εντοπιστεί από την θάλασσα, και μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 84 επισκέπτες. Η πρόσβαση γίνεται με ιδιωτικό αεροπλάνο, με πτήση περίπου 20 λεπτά από την Ταϊτή.

Οι πολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες έχουν από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, με την τιμή να ξεκινά από 2.800 ευρώ κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου που είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο.

Φωτογραφίες: TNTV

iefimerida.gr

Προσθήκη σχολίου