logo-bravo-new

Διάλογος & Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Διάλογος & Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Το Bravo! αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.

Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς και μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 180 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι ακαδημαϊκών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, που απαρτίζουν τις επιστημονικές του επιτροπές, συμμετέχουν στο θεσμό, αναπτύσσοντας διάλογο και διάδραση με περισσότερους από 66.000 Ενεργούς Πολίτες και τη συμμετοχή 30.000 μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

perissotera1
bravo sustainability dialogue & awards 2024

Συμμετέχετε με
τις πρωτοβουλίες σας
στον εθνικό διάλογο
για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
και αναδειχθείτε!

perissotera1
home2

Οι Ενεργοί Πολίτες του Αύριο
καταθέτουν τις
προτάσεις τους
για τη δημιουργία ενός
καλύτερου κόσμου!

perissotera1
home1

Αναδείξτε τις πρωτοβουλίες σας
που υποστηρίζουν
τις εθνικές προτεραιότητες
και συνδέονται με τους
Παγκόσμιους Στόχους!

perissotera1

Διάλογος & Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Γίνετε ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

φορείς

επιχειρήσεις

τοπική
αυτοδιοίκηση

οργανώσεις
κοινωνίας
πολιτών

σχολική
κοινότητα

Διάλογος & Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Επετειακή έκδοση “Multistakeholders GLOBAL GOALS Review – Greece 2023”

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της δεύτερης 4ετίας (2018-2022) από την υιοθέτηση των Παγκόσμιων Στόχων και της παρουσίασης των εθνικών πολιτικών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στο Voluntary National Review 2022, το QualityNet Foundation με τη συνεργασία Θεσμικών Φορέων ανέλαβε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει την επετειακή έκδοση, «Multistakeholders Global Goals Review – Greece 2022». Στη συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάζεται με σαφή και συνεκτικό τρόπο το γενικό επίπεδο ωρίμανσης στο οποίο βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, στο πλαίσιο της πορείας μετασχηματισμού της σε μια βιώσιμη Οικονομία – Κοινωνία, με όραμα τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (SDGs) και τις Εθνικές Στρατηγικές. Η έκδοση αυτή σηματοδοτεί και αναδεικνύει τις προσπάθειες της Πολιτείας, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών να μετατρέψουν τις προκλήσεις σε συγκεκριμένες λύσεις και ευκαιρίες.

Σημειώνεται ότι η έκδοση στην αγγλική γλώσσα παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ 2023, ενώ η επίσημη εμπλουτισμένη παρουσίασή της σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο θα γίνει το 2024.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την έκδοση ΕΔΩ 

Δελτία Τύπου

Συνδεθείτε με τους
17 Παγκόσμιους Στόχους

Γίνετε Πρεσβευτές
Βιώσιμης Ανάπτυξης,
πρωταγωνιστώντας
στον Ετήσιο Διάλογο
του θεσμού Bravo 2024

Οι Ενεργοί Πολίτες του Αύριο
μας δείχνουν τον δρόμο
για τη δημιουργία
ενός καλύτερου κόσμου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πληροφορίες: [email protected] | 210 689 8593

Θέλω να Ενημερώνομαι

Θέλω να ενημερώνομαι