Φιλοξενούμενοι και ασιατικό χάντικαπ

Φιλοξενούμενοι και ασιατικό χάντικαπ

Έχουν αρχίσει και στρώνουν λίγο τα αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά σίγουρα παραμένει ένα από τα πλέον απρόβλεπτα φέτος και δεν έχει νόημα και αξία να ποντάρουμε σε χαμηλές αποδόσεις. Αντίθετα, καλό θα είναι να κυνηγάμε κάποια αουτσάιντερ, όπως στον πρώτο σημερινό αγώνα ανάμεσα στην Εϊμπάρ και την Λεβάντε.

Οι γηπεδούχοι μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκαν στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από την Σπόρτινγκ Χιχόν, δείχνοντας ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν μία τέτοια επιτυχία. Η Λεβάντε αντίθετα επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο με νίκη επί της Λούγκο. Βλέπω το διπλό αρκετά ψηλά και κοιτάζω τα τελευταία εκτός έδρας αποτελέσματα της Λεβάντε. Νίκες επί των Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, ισοπαλίες με Βιγιαρεάλ, Ουέσκα, νωρίτερα στην σεζόν είχε περάσει με θριαμβευτικό τρόπο από την έδρα της Μπέτις. Εύκολα οδηγούμαι στο χάντικαπ των φιλοξενούμενων.

Ανάλογο ποντάρισμα θα κάνω και σε ένα παιχνίδι για την Eredivisie που επίσης ξεκινά νωρίς το μεσημέρι.

Η Ουτρέχτη είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, κυρίως επιθετικά βέβαια αφού στην άμυνα υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λύσει. Το κακό για τον Άντβοκαατ είναι ότι δεν μπορεί να κάνει τα πλάνα του όπως ο ίδιος θέλει λόγω των τραυματισμών που έχουν προκύψει στην οπισθοφυλακή ενώ μεσοβδόμαδα μία ίωση είχε ως συνέπεια αρκετοί ποδοσφαιριστές να χάσουν προπονήσεις. Η Χέρακλες παρουσιάζεται ως ομάδα έδρας αλλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει έστω και έναν βαθμό περισσότερο από την σημερινή αντίπαλό της έως τώρα και προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 4-1 επί της Φένλο που ίσως να σήμανε την επιστροφή σε ένα θετικό σερί. Όπως και να χει και σε αυτήν την περίπτωση θα είμαστε οκ σε πιθανή ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Ακολουθώντας το μομέντουμ της ημέρας και η 3η επιλογή αφορά ασιατικό χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων και έρχεται από την Football League.

Αν και έχουν διεξαχθεί μόλις 7 αγωνιστικές η σεζόν μοιάζει ήδη χαμένη για τα Τρίκαλα και οι εξελίξεις σε κάθε επίπεδο αναμένονται δύσκολες από εδώ και πέρα. Μόλις μία νίκη για τον θεσσαλικό σύλλογο, γκρίνια, κατήφεια, προπονητής και παίκτες που θέλουν να φύγουν. Την ίδια ώρα ο Ηρόδοτος βγάζει υγεία και με 4 νίκες έως τώρα έχει ήδη ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες για το διάστημα αυτό. Χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του και όλα είναι πιθανά. Σημειώνω ότι πρόκειται για τις δύο ομάδες χωρίς ισοπαλία ακόμα, οπότε στατιστικά έχει τύχη το Χ σε μία κατηγορία με πολλά παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής στο foxbet. Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα νομιμα καζινο.

ADVERTORIALS