Σάκοι FloodSax®: Η αξιόπιστη λύση αντιμετώπισης της εισροής υδάτων

Σάκοι FloodSax®: Η αξιόπιστη λύση αντιμετώπισης της εισροής υδάτων

Με αφορμή τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, σας προτείνουμε μια απολύτως δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση αντιμετώπισης της εισροής υδάτων, τους σάκους FloodSax®

Οι σάκοι FloodSax® είναι πανίσχυροι και προστατεύουν οικίες και επιχειρήσεις από καταστροφές που οφείλονται σε διαρροές υγρών σε διάφορες μορφές, όπως: νερό, βενζίνες, χημικά και πολλά ακόμη. Μετά την απορρόφηση, το FloodSax® και το υγρό στοιχείο μπορούν γρήγορα να απομακρυνθούν από την περιοχή. Απλά σηκώστε τον χρησιμοποιημένο σάκο και απορρίψτε τον κατάλληλα.

Tα FloodSax τοποθετούνται στεγνά, ζυγίζοντας μόλις 700 γραμμάρια το κάθε ένα! Μόλις το νερό αγγίξει το σάκο, αυτός ενεργοποιείται απορροφώντας το, φθάνοντας τα 25 κιλά! 20 σάκοι FloodSax καλύπτουν 10 μέτρα, απορροφούν τα νερά της καταιγίδας και δημιουργούν αντιπλημμυρικό φράγμα.

Επικοινωνήστε με την FIRETECH για περισσότερες πληροφορίες στο 2242021080 ή στο 6931104848!

Βρείτε την στο Facebook (πατήστε εδώ) και στο Instagram (πατήστε εδώ).

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FloodSax Alternative Sandbags Σάκοι άμμου χωρίς άμμο ΙΔΑΝΙΚΟ ÎA ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ •Αποθήκες Γραφεία Νοσοκομεία Ξενοδοχεία Ιδιωτικές Σχολές Εμπορικά καταστήματα .Στρατόπεδα Εστιατόρια Εταιρίες Υδρευσης FloodSax sandbag The sandless"

ADVERTORIALS