Γιατί είναι σημαντική η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς στο κτίριο σας

Γιατί είναι σημαντική η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς στο κτίριο σας

Fire Τech Kos: Η λύση στην πυρόσβεση και την πυρασφάλεια στην Κω

Βρείτε την στο Facebook (πατήστε εδώ) και στο Instagram (πατήστε εδώ).

Λόγοι για την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς στο κτίριο σας.


Αν δεν έχετε βιώσει ποτέ πώς είναι να αναρρώνετε από μια πυρκαγιά, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Από τη στιγμή όμως που η τεχνολογία σάς δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τους κινδύνους από μια πυρκαγιά, γιατί να μην είστε προετοιμασμένοι;
Σήμερα θα δούμε γιατί είναι σημαντικό να εγκαταστήσουμε σε ένα κτίριο, σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς.
 
Δείτε τους βασικούς λόγους:


Οι συναγερμοί πυρκαγιάς σώζουν ζωές: 
Ο νούμερο ένα λόγος για την εγκατάσταση συναγερμού πυρκαγιάς είναι να κάνετε το κτίριο ασφαλές για τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους ενοικιαστές σας. Ένας συνδυασμός ανιχνευτών καπνού και θερμότητας, σειρήνων και φώτων στροβοσκοπίου εντοπίζει πυρκαγιές και προειδοποιεί τους ενοίκους του κτιρίου, δίνοντάς τους άφθονο χρόνο για να εκκενώσουν με τακτικό τρόπο.

 
Οι συναγερμοί πυρκαγιάς μειώνουν την απώλεια περιουσίας: 
Ενώ τα φώτα και οι σειρήνες δεν σβήνουν ενεργά τις φωτιές, προειδοποιούν τους ανθρώπους που μπορούν. Η διαδικασία ελέγχου πυρκαγιάς ξεκινά όταν εκπαιδευμένο προσωπικό αντιμετωπίζει μια μικρή φωτιά με πυροσβεστήρα και παρευρισκόμενοι, επισκέπτες ή υπάλληλοι καλούν την πυροσβεστική υπηρεσία. Όσο πιο γρήγορα ειδοποιηθούν οι αρμόδιοι, τόσο πιο γρήγορα σβήνει η φωτιά και τόσο λιγότερες ζημιές θα υποστεί το κτίριό σας.

 
Οι συναγερμοί πυρκαγιάς συντομεύουν τον χρόνο αποκατάστασης του κτιρίου σας: 
Λιγότερες ζημιές σε κτίρια σημαίνει μικρότερο χρόνο διακοπής έως ότου μπορέσετε να ανοίξετε ξανά για επαγγελματικούς λόγους, έτσι μειώνονται ακόμη περισσότερο οι απώλειές σας από τη φωτιά,  αφού μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας νωρίτερα.

 
Οι συναγερμοί πυρκαγιάς ενδέχεται να σας πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλιστικές εκπτώσεις:
Οι περισσότεροι ασφαλιστικοί φορείς προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ασφάλιστρα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων επιχειρήσεων, εάν διαθέτετε σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς συμβατό με κωδικούς. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι πάροχοι απαιτούν από εσάς να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό πυρκαγιάς προτού ασφαλίσουν την επιχείρησή σας.


FIREEE.jpg