"Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 7 ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ " απο την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στον ΟΡΦΕΑ - Με διθυραμβικές κριτικές, η ταινία του Άαρον Σόρκιν κλείνει μια θέση στα Όσκαρ!

"Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 7 ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ " απο την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στον ΟΡΦΕΑ - Με διθυραμβικές κριτικές, η ταινία του Άαρον Σόρκιν κλείνει μια θέση στα Όσκαρ!

Αυτή είναι η ιστορία της "Δίκης των 7 του Σικάγου" και όσων έγιναν εκείνη την ταραχώδη περίοδο στις ΗΠΑ.

3.jpg

Με διθυραμβικές κριτικές, η επίκαιρη «Δίκη των 7 του Σικάγο» του Άαρον Σόρκιν κλείνει μια θέση στα Όσκαρ!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κόεν στο ρόλο του ακτιβιστή Άμπι Χόφμαν, πάνω στον οποίον είχε γραφτεί και το αρχικό σενάριο καθώς ήταν η πρώτη επιλογή του Σπίλμπεργκ. Η υπόλοιπη, δυνατή πρωταγωνιστική ομάδα αποτελείται από τον βραβευμένο με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν (Τομ Χέιντεν), τον Σεθ Ρόγκεν (Τζέρι Ρούμπιν), τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (Ρίτσαρντ Σουλτζ) και τους σχετικά νέους στο χώρο Τζόναθαν Μέιτζορς (Μπόμπι Σιλ) και Άλεξ Σαρπ (Ρένι Ντέιβις).

Υπόθεση: Ένα καυστικό πολιτικό θρίλερ από τον μάστερ του είδους Άαρον Σόρκιν, το 1968, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις στους δρόμους για όσα συνέβαιναν στο Βιετνάμ παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και η κυβέρνηση του Λίντον Τζόνσον δίνει το σήμα για πλήρη καταστολή, κάτι που τις μεταμορφώνει σε εξέγερση. Επί πέντε μέρες και πέντε νύχτες, το Σικάγο καίγεται. Οι οργανωτές της διαδήλωσης -συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, Τζέρι Ρούμπιν, Τομ Χέιντεν, και Μπόμπι Σιλ- κατηγορούνται πως συνωμότησαν και υποκίνησαν την εξέγερση, και η δίκη που ακολουθεί είναι μία από τις πιο διαβόητες στην ιστορία.

Είδος: Δραματική, Πολιτικό Θρίλερ    Διάρκεια: 129'

Trailer

Πέμπτη 1/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 22:15

Παρασκευή 2/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 19:30

Σάββατο 3/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 XEIMEΡΙΝΟΣ 22:00

Κυριακή 4/10  XEIMEΡΙΝΟΣ  20:15

Δευτέρα 5/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 19:30

Τρίτη 6/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 22:15

Τετάρτη 7/10 ΘΕΡΙΝΟΣ 22:15  XEIMEΡΙΝΟΣ 20:00

ADVERTORIALS