Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα του Ισπανικού lifestyleπεριοδικού «InStyle» στην Κω

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα του Ισπανικού lifestyleπεριοδικού «InStyle» στην Κω

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα του Ισπανικού lifestyleπεριοδικού «InStyle» στην Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, την MarketingGreece, την Ένωση Ξενοδόχων και τον ΣΕΠΕ Κω.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα της φιλοξενίας, τηςηθοποιούNerea Barros,γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία Marshland  η οποία της χάρισε το βραβείο «Καλύτερη Νέα Ηθοποιός» στα 29α Βραβεία Goya, του γνωστού  Ισπανού ηθοποιού Adam Jezierski και του συνεργείου φωτογράφισης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, τον κ. Α. Βαβλά ο οποίος τους συνόδευσε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, τον Πρόεδρο οδηγών Τουριστικών λεωφορείων Κω κ. Α. Γκιντιζέ, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξί κ. Μ. Κίνα, το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «TRUST» του κ. Ι. Καπίρη, το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «ΑUTOBANK» του κ. Γ. Πασανικολάκη, το εστιατόριο «Κομπολογάκι» στην Κέφαλο, το εστιατόριο «Ωρομέδων» στην Ζιά, το καφενείο «Νερόμυλος» στη Ζιά, την ταβέρνα «Sunset» στη Ζιά, το εστιατόριο «Avanti», το εστιατόριο «Όπως παλιά» στην παλιά πόλη και τον κ. Γ. Ριτσιάρδη για την διάθεση σκάφους στη ΜΑΡΙΝΑ. 

                 

Θεωρούμε  ότι η συνεργασία του Δήμου, των φορέων και των ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού και των κατοίκων του και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.

ADVERTORIALS