Η Υποδοχή των Ρώσων τουριστών στη Κω από την Biblio Globus.Δείτε φωτο

Η Υποδοχή των Ρώσων τουριστών στη Κω από την Biblio Globus.Δείτε φωτο

Την πρωτομαγιά το Biblio Globus, εγκαινιάσε τη σεζόν του 2015 στη Κω, με δύο πτήσεις από τη Ρωσία, μια από τη Μόσχα και μια από την Αγία Πετρούπολη.
Στο πλαίσιο αυτό το Biblio Globus διοργάνωσε μια τελετή υποδοχής των τουριστών στο αεροδρόμιο της Κω, στην οποία παρεβρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, η οποία εκείνη την ώρα έφτανε από την Αθήνα, από την Περιφέρεια ο κος Χαματζόγλου Δημήτρης, ο Αερολιμενάρχης κος Καλούδης Αντώνης και λοιποί φορείς. Την εκδήλωση αυτή χαιρέτισαν επίσης ο κος Ηλίας Σιφάκης εκ μέρους του Δήμου Κω και ο κος Χατζημιχαήλ Μηνάς εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων.

Δηλώσεις Ε. Σαμαρά:

Παρόλη τη μείωση που υπάρχει για τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία, για τους γνωστούς λόγους, δηλ. την υποτίμηση του ρουβλίου και την επιβράδυνση της ρωσικής οικονομίας, που οφείλονται σε μεγάλο βαθμό από τις κυρώσεις της Ευρώπης προς τη Ρωσία, το Biblio Globus συνεχίζει να προωθεί και να στηρίζει την Ελλάδα σαν προορισμό, αποτελώντας μια πηγή αισιοδοξίας. Το Biblio Globus έχει αποδείξει πόσο σημαντικός προορισμός είναι για αυτό η Κως και θα συνεχίσει να είναι. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους τουρίστες με το καλύτερο δυνατόν τρόπο και να τους δείξουμε τί σημαίνει ελληνική φιλοξενία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας και να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο.
Για το Biblio Globus

ADVERTORIALS