Δήμος Κω: Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό. Συγχαρητήρια δημάρχου σε όλους τους αθλητές μας που διαπρέπουν

Δήμος Κω: Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό. Συγχαρητήρια δημάρχου σε όλους τους αθλητές μας που διαπρέπουν

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό. Συγχαρητήρια δημάρχου σε όλους τους αθλητές μας που διαπρέπουν.

  

   Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους τους Κώους αθλητές μας που σαρώνουν στα πρωταθλήματα χαρίζοντας μας στιγμές συγκίνησης, χαράς και ικανοποίησης. Ένα ολόκληρο νησί πανηγυρίζει για τους συμπατριώτες μας που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

   Ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου των νέων Κ19 του Ολυμπιακού έφερε την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης, κάνοντας όλη την Ελλάδα να πανηγυρίζει!

   Ο Μιχάλης Καλερές, μαθητής του ΕΕΕΕΚ Κω, κατάφερε προχθές στο Τυμπάκι να τερματίσει πρώτος και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑΜΕΑ.

   Οι αθλητές παίδων U17 της άρσης βαρών του Ανταγόρα, κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέρνοντας στις αποσκευές τους 9 χρυσά, 21 αργυρά και 12 χάλκινα.

Πρόσφατα επίσης ο σύλλογος των Μαχητών της Κω σάρωσε τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της WAKO, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και έφεραν στη χώρα μας 5 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

   Και βέβαια οι επιτυχίες σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο αφορούν στο σύνολο της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του νησιού μας .

   Οι Κώοι αθλητές μας συνεχίζουν να φέρνουν νίκες αποδεικνύοντας πως με πείσμα, θέληση και αποφασιστικότητα όλα μπορούμε να τα πετύχουμε.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS