Tομεακή Eπιτροπή Β. Δωδ/σου ΚΚΕ: Καταγγέλλουμε στο λαό των νησιών μας την απαράδεκτη στάση του διοικητή του νοσοκομείου Λέρου απέναντι στην Ε.Ι.ΘΕ. Λ.

Tομεακή Eπιτροπή Β. Δωδ/σου ΚΚΕ: Καταγγέλλουμε στο λαό των νησιών μας την απαράδεκτη στάση του διοικητή του νοσοκομείου Λέρου απέναντι στην  Ε.Ι.ΘΕ. Λ.

Tομεακή Eπιτροπή Β. Δωδ/σου ΚΚΕ

Η ΤΕ Βορείου Δωδεκάνησου καταγγέλλει στο λαό των νησιών μας την απαράδεκτη στάση του διοικητή του νοσοκομείου Λέρου απέναντι στην

Ε.Ι.ΘΕ. Λ.

Στο αίτημα της ΄Ενωσης ιατρών του Κ.Θ.Λ για συνάντηση σχετικά με το ζήτημα απλήρωτων εφημεριών , αρνήθηκε να συναντήσει την Ένωση επικαλούμενος την παρουσία του προέδρου της Ένωσης , υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ στο νομό Δωδεκάνησου.

Ο διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής δεν μπορεί  να απαντήσει στα σοβαρά ζητήματα που θέτει το συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών και επικαλείται το κατοχυρωμένο δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων,να είναι υποψήφιοι τις εκλογές αφού παραιτηθούν από την υπηρεσία τους και όχι από την συνδικαλιστική ιδιότητα.

Αν ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας στη Λέρο θεωρεί ότι θα ξεμπερδέψει με τους εργαζομένους την ίδια ώρα που χθες «ζωγράφιζε» μαζί με τον κ Μητσοτάκη μια μαγική εικόνα για την κατάσταση των δημόισων δομών υγείας στα νησιά μας, γελιέται.

Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την πάλη και τη διεκδίκηση για τα δικαιώματα τους.

Στις 25 Ιούνη να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που μπορεί να κοντράρει και να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στο αντιλαϊκό πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης.

13/6/2023

ADVERTORIALS