Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ: Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ: Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Το μόνο κοινό του προεκλογικού, αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τον μετεκλογικό, μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ είναι το θράσος. Θράσος απύθμενο που φτάνει στο σημείο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αυτοπροσδιορίζονται ως σωτήρες του τόπου, τη στιγμή που όλος ο ελληνικός λαός ζει καθημερινά στο πετσί του τις συνέπειες της διακυβέρνησής τους.

Επειδή οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι έχουν ισχυρή μνήμη, ας θυμηθούν και τα κάτωθι:

  • Το πρώτο επτάμηνο του 2015 ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό του κ. Βαρουφάκη πέτυχαν να διαρραγούν πλήρως οι σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της. Στη συνέχεια, αφού ούτε μνημόνια μπορούσαν να σκίσουν ούτε βρέθηκαν σύντροφοι να δωρίσουν χρήματα, ο κ. Τσίπρας προέβη σε ένα διχαστικό και αναιτιολόγητο δημοψήφισμα οδηγώντας σε επιβολή capitalcontrols και στην οικονομική απομόνωση της χώρας. Στη συνέχεια υπέγραψε συμφωνία, η οποία ήταν πολύ χειρότερη από αυτήν που ο ελληνικός λαός απέρριψε με το δημοψήφισμά του.
  • Η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη για να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας λόγω των χειρισμών του κ. Τσίπρα ψήφισε την εν λόγω συμφωνία. Αν για αυτό μέμφονται τη Νέα Δημοκρατία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ας μας πουν εάν προτιμούσαν και επεδίωκαν τελικά τη χρεοκοπία της χώρας.
  • Η Νέα Δημοκρατία υπερασπίσθηκε σθεναρά τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε αυτούς στους δανειστές με την αρχή της “περήφανης διαπραγμάτευσης” του κ. Τσίπρα.
  • Η Νέα Δημοκρατία μπόρεσε και πέτυχε τη φύλαξη των χερσαίων και των θαλασσίων συνόρων και την αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης. Αντιθέτως, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήδη από το Μάτριο του 2015 προέβη σε απελευθέρωση των παράνομων μεταναστών και σε χορήγηση 6μηνης δυνατότητας παραμονής τους στη χώρα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, μετέτρεψε τη χώρα σε ένα τεράστιο ΚΕΠΥ αυτοβούλως, λόγω των ιδεοληψιών της.
  • Η Νέα Δημοκρατία αποδεδειγμένα μείωσε φορολογικούς συντελεστές και εισφορές δίνοντας οξυγόνο στην οικονομία, ενώ μείωσε και τον ΕΝΦΙΑ, τον οποίο θα καταργούσε ο προεκλογικός κ. Τσίπρας. Αντιθέτως, ο μετεκλογικός κ. Τσίπρας επέβαλλε φοροκαταιγίδα, αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, μείωσε συντάξεις και εισήγαγε τον κόφτη.
  • Η Νέα Δημοκρατία είχε μειώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές  του Δημοσίου προς τους ιδιώτες σε 3 δις. ευρώ με προγραμματισμό περαιτέρω μείωσης, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τις εκτίναξε στο ποσό των 7 δις. ευρώ, ποσό που λείπει από την πραγματική οικονομία και που θα μπορούσε να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης.
  • Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη καταρτίσει πρόγραμμα διακυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα το ετοιμάζει, μόλις 1,5 χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας!

Η Νέα Δημοκρατία μιλούσε και μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και στοιχειοθετεί τα λεγόμενά της.

Ασφαλώς, είναι αδύνατο ο ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει το δρόμο της αλήθειας, διότι θεμελίωσε την πολιτική του ανάδειξη στα ψεύδη του προγράμματος Θεσσαλονίκης και τις προεκλογικές κορόνες εντυπωσιασμού.

Αντί για άλλα ψεύδη, είναι καλύτερο οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ποτέ δεν είναι αργά για ειλικρίνεια.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS