Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω : Πάει πολύ να παρουσιάζονται ως υπερασπιστές αυτοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω : Πάει πολύ να παρουσιάζονται ως υπερασπιστές αυτοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή
Πάει πολύ να παρουσιάζονται ως υπερασπιστές των νησιωτών αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και στη συνέχεια την παρέδωσαν αμαχητί στις διαθέσεις των δανειστών. Η Νέα Δημοκρατία νομίζει πως οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και ξέχασαν ήδη τον βίο και την πολιτεία της. Ας το νομίζει!!!
Η ιστορία όμως δεν παραγράφεται και δεν ξαναγράφεται. 
Όλοι οι πολίτες θυμούνται πως μιλούσε για βιώσιμο δημόσιο χρέος, υπονομεύοντας έτσι τη διαπραγματευτική θέση της χώρας.
Όλοι θυμούνται που καλούσε την κυβέρνηση να υπογράψει …ό,τι χαρτί της δώσουν (άκουσον, άκουσον!!!) οι δανειστές της χώρας μας. 
Όλοι θυμούνται πως είχε συμφωνήσει στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. 
Όλοι θυμούνται πως ψήφισε τη συμφωνία με τους δανειστές και τώρα κάνει πως δε γνωρίζει τίποτα.
Μπορεί τα στελέχη της να θέλουν να ξεχάσουν, οι πολίτες όμως και μνήμη και κρίση διαθέτουν.
Δεν περιμένουν τίποτα από αυτούς που πτώχευσαν τη χώρα, πτώχευσαν το κόμμα τους και φόρτωσαν τα χρέη τους στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αγωνίζεται στην πιο δύσκολη εποχή, με τη στήριξη του λαού μας, για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που συσσώρευσαν οι κυβερνήσεις της καταστροφής.
Η δημιουργία του ΚΕΠΥ στο Πυλί, ενός οργανωμένου χώρου καταγραφής, ταυτοποίησης και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, είναι η απάντηση στις περυσινές απαράδεκτες και θλιβερές εικόνες, που έπληξαν μεταξύ άλλων και την τουριστική οικονομία της Κω. 
Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέννημα θρέμμα αυτού του λαού. Ζούνε τα ίδια προβλήματα και αυτά αγωνίζονται να λύσουν μαζί με τους πολίτες. 
Για αυτό και καταθέτουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας, ένα συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για τους νησιώτες και τη νησιωτικότητα, το οποίο θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κρίσης, που προκάλεσαν οι πολιτικές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα θα θέτει τις βάσεις για τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη των νησιών.
Ας κάνει λοιπόν υπομονή η Ν.Δ., οι εκλογές αργούν. Σε τρία χρόνια ο ελληνικός λαός θα της ξαναδώσει την απάντηση που της αξίζει.
Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω
ADVERTORIALS