‘’ Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Κω. Μια νέα συνεργασία για τον πολιτισμό και τη μουσική παιδεία στο νησί μας.’’

‘’ Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Κω. Μια νέα συνεργασία για τον πολιτισμό και τη μουσική παιδεία στο νησί μας.’’

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή στο νησί μας του εκπαιδευτικού προγράμματος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο ΄΄(Επι) μένοντας Αιγαίο΄΄.

Το διήμερο περιελάμβανε μια εξαιρετική συναυλία και υψηλού επιπέδου σεμινάρια από διακεκριμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μια νέα συνεργασία που αναβαθμίζει την Κω του πολιτισμού και της μουσικής παιδείας.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση του φετινού εγχειρήματος συνέβαλαν καθοριστικά με την ευγενική υποστήριξη της η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και ο Δήμος Κω όπως επίσης με χορηγία η εταιρεία ΄΄Air Champion 24΄΄.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε, έμπρακτα, αυτή την πρωτοβουλία με τη σημαντική προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.

Το ίδιο ισχύει και για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κω, που στήριξε οικονομικά το εγχείρημα, συμβάλλοντας στη σύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό και στην καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Οικ.Τριανταφυλλοπούλου, την κ.Γιάννου Κατερίνα ιδιοκτήτρια του εστιατορίου ΄΄Λεμόνι και Ρίγανη΄΄ και την κ.Παρισίδου Σμάρω ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ΄΄Νηρηίδες Παλλάς΄΄. Η συμβολή και η προσφορά τους ήταν σημαντική.

Ο Δήμος Κω και ο ΔΟΠΑΒΣ κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους. Η Κως καθημερινά θα αποδεικνύει ότι είναι το νησί του Πολιτισμού.

Με εκδηλώσεις που έχουν ξεχωριστή αισθητική και ποιότητα, με πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο του νησιού μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS