ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΙΛΗΣ : ‘’ Άγνωστη λέξη η αυτοκριτική για το Όραμα- Αποκαλύπτουμε τα ψέματα τους.’’

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΙΛΗΣ : ‘’ Άγνωστη λέξη η αυτοκριτική για το Όραμα- Αποκαλύπτουμε τα ψέματα τους.’’

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΙΛΗΣ : ‘’ Άγνωστη λέξη η αυτοκριτική για το Όραμα- Αποκαλύπτουμε τα ψέματα τους.’’

 Απάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ‘’Όραμα’’.’’

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ.Σταμάτης Μαλιλής , απαντώντας στην ανακοίνωση της παράταξης ‘’Όραμα’’, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η παράταξη ‘’Όραμα’’ εκδίδει αναληθείς ανακοινώσεις για να δείξει ότι υπάρχει. Οι άνθρωποι αυτοί που καταδικάστηκαν από τους πολίτες του νησιού, συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική. Δεν αποδέχονται ότι οι πολίτες του Ασφενδιού τους αποδοκίμασαν με ηχηρό τρόπο, αποτίμησαν αρνητικά τη θητεία τους.

Πολύ σύντομα, θα απαντήσω σε όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς τους:

  1. Από την 01/09/2014 έχουν γίνει έργα και παρεμβάσεις για τους χειμάρρους της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού, που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια. Το επιβεβαιώνουν κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού.
  2.  Η χαρτογράφηση όλων των επίμαχων σημείων που χρήζουν παρεμβάσεων και καθαρισμού είχε γίνει από τον Αύγουστο του 2014 αλλά και τον Αύγουστο του 2015.
  3. Όσον αφορά τα 2 διαθέσιμα, το ένα είναι εν ενεργεία και διατίθεται για έργα και παρεμβάσεις στην περιοχή ενώ το άλλο είναι στο συνεργείο για επισκευή.
  4. Σχετικά με την ανάθεση των καθαρισμών σε ιδιώτη ενημερώνουμε τους πολίτες πως ο εργολάβος καθαριότητας λαμβάνει οδηγίες από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού, τον εργοταξιάρχη και την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών. Οι πολίτες είναι αυτοί που κρίνουν και συγκρίνουν το επίπεδο της καθαριότητας σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια.
  5. Χαρακτηριστικό της ελαφρότητας αλλά και της άγνοιας του ‘’Οράματος-Εφιάλτη’’ για την περιοχή, είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν ,οι οποίες δεν αφορούν την περιοχή των  Αγίων Αναργύρων, κάποιες δείχνουν τον χείμαρρο πίσω από τα κτίρια της Κοινότητας Ασφενδιού και κάποιες άλλες το ποτάμι της Μεσσαριάς .
  6. Παραθέτουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει για να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια.

Για να αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι ανακρίβειες.

Εμείς δεν κρυβόμαστε από τους πολίτες.

Δεν φοβόμαστε τους πολίτες.

Για αυτό και θα προχωρήσουμε σε δημόσιο απολογισμό για όλα όσα κάναμε τον πρώτο χρόνο της θητείας μας. Θα δώσουμε το λόγο στους πολίτες, θα αναδείξουμε όσα κάναμε αλλά δεν θα διστάσουμε να παραδεχθούμε καθυστερήσεις αλλά και λάθη.

Γιατί όποιος δουλεύει κάνει και λάθη.

Πότε έκανε δημόσια λογοδοσία το ‘’Όραμα-Εφιάλτης’’ και ο τότε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού;

Για τον τελευταίο υπάρχει ένα ακόμα ερώτημα:

 ‘’ Γνωρίζει τη λέξη αυτοκριτική; Αφού όλα τα είχε καλώς καμωμένα και είχε ‘’πλούσιο’’ έργο να παρουσιάσει, πως εξηγεί ότι οι πολίτες της δημοτικής κοινότητας Ασφενδιού τους αποδοκίμασαν με τόσο ηχηρό τρόπο;’’

ADVERTORIALS