ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: «Χρυσαυγίτικη συμπεριφορά του Δημάρχου Κω στη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό»

ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: «Χρυσαυγίτικη συμπεριφορά του Δημάρχου Κω στη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό»

«Χρυσαυγίτικη συμπεριφορά του Δημάρχου Κω στη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό»

Η ταύτιση του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση με τις ακραίες απόψεις για τη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος έχει μετατρέψει το τουριστικό μέτωπο της πόλη μας σε ιδιότυπο γκέτο προσφύγων και μεταναστών με αρνητικές συνέπειες στον τουρισμό και στους συμπατριώτες μας επαγγελματίες.

Ο κ. Κυρίτσης, αφού συναγελάστηκε με τους χρυσαυγίτες βουλευτές στο Ζιπάρι, με το γνωστό προκλητικό ύφος του και με κασιδιάρικη φρασεολογία ρεζίλεψε για μια φορά ακόμη την Κω στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης.

Μόνος αυτός από τους δημάρχους των νησιών του Αιγαίου, μιλώντας ουσιαστικά σαν εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, έδειξε ότι δε μπορεί και δε θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα δυσφημίζοντας το τουριστικό νησί μας, τους κατοίκους και την ιστορία της Κω.

Στην ίδια συνάντηση εμφανείς αποστάσεις από τη ρητορεία του δημάρχου Κω πήραν οι δήμαρχοι Ρόδου, Καλύμνου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Μυτιλήνης, που αιτήθηκαν χρηματοδότηση για τη δημιουργία κέντρων υποδοχών, οικονομική ενίσχυση των δήμων στις υπηρεσίες καθαριότητας, επαρκή στελέχωση λιμενικών και αστυνομικών αρχών για την επιτάχυνση διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών, αυξημένα δρομολόγια πλοίων για την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.

Η στάση του κ. Κυρίτση και οι ακραίες απόψεις του καταστρέφουν το νησί μας και είναι υπόλογος για αυτό.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

ADVERTORIALS