ΟΡΑΜΑ: «Η δημοτική αρχή έχει χάσει και τη μπάλα και το γήπεδο …»

ΟΡΑΜΑ: «Η δημοτική αρχή έχει χάσει και τη μπάλα και το γήπεδο …»

«η δημοτική αρχή έχει χάσει και τη μπάλα και το γήπεδο …»

Συνδημότες, συνδημότισσες, πριν δύο μέρες στις 30/07/2015 ο Δήμος της Κω επέστρεψε στον ανάδοχο του έργου «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας την εγγυητική επιστολή ύψους 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών (ΑΔΑ: 7ΓΣ1ΩΛΕ-ΨΧΖ), την οποία παραθέτουμε αυτούσια, και με τις ευλογίες των αρμοδίων αντιδημάρχων κ.κ. Γερασκλή και Χατζηκαλύμνιου «το έργο έχει περατωθεί εμπρόθεσμα και έχει εκδοθεί η σχετική βεβαίωση περάτωσης των εργασιών για το έργο».

Διερωτόμαστε:

1ον τί ακριβώς βεβαίωσε η αρμόδια υπηρεσία και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχο;; Εργασίες για τοποθέτηση χλοοτάπητα ή μήπως αγροτικές εργασίες;; Πρόκειται για γήπεδο ή μήπως για χωράφι;

2ον Γιατί τέτοια σπουδή να επιστραφεί η εγγυητική καλής εκτέλεσης πριν ακόμα ο εργολάβος προβεί σε διορθωτικές παρεμβάσεις; (αν τέτοιες μπορούν να γίνουν)

Συνδημότες, συνδημότισσες,  η δημοτική αρχή έχει χάσει και το γήπεδο και τη μπάλα, τα χρήματα των Κώων δημοτών (201.519,64 Ευρώ) δαπανήθηκαν για να αποκτήσει η Καρδάμαινα και η αθλητική της νεολαία το γήπεδο που τους αξίζει. Αξιώνουμε τα αυτονόητα!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ADVERTORIALS