Η Καματερός: ο Κυρίτσης συμβάλει στο να εξελιχθεί η Κως σε αποθήκη ψυχών

Η Καματερός: ο Κυρίτσης συμβάλει στο να εξελιχθεί η Κως σε αποθήκη ψυχών

δήλωση Βουλευτή Ηλία Καματερού

Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης όταν έρχεται απέναντι στα αδιέξοδα της πολιτικής του ανεπάρκειας είναι γνωστό πως ακολουθεί την προσφιλή του τακτική να επιτίθεται σε προσωπικό ύφος σε όποιον μιλάει τη γλώσσα της λογικής, που ο ίδιος δεν καταλαβαίνει. Δε θα κατέβω στο επίπεδό του να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο διότι η σοβαρότητα της κατάστασης που ζει η κοινωνία μας δεν έχει ανάγκη άσκοπους λεονταρισμούς.

Η αλήθεια είναι πως οι συμπατριώτες μας κατανοούν ότι το μεταναστευτικό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για σήμερα και για το μέλλον για αυτό ζητούν σίγουρες λύσεις.

Το γεγονός όμως πως ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την ευθύνη που ανήκει στο θεσμό του Δημάρχου είναι κακό μήνυμα για την κοινωνία μας.

Από τον πρώτο μήνα της θητείας του, το Σεπτέμβριο του 2014, που ξεκίνησε η αυξημένη ροή μεταναστών προς τη χώρα μας και προς την Κω, με την πολιτική του ο κ. Κυρίτσης ουσιαστικά συμβάλει στο να εξελιχθεί η Κως σε αποθήκη ψυχών.

Το ΚΑΠΤΕΝ ΗΛΙΑΣ μπορεί να βοήθησε στην αρχή αλλά σήμερα δεν επαρκεί και πρέπει να βρεθεί άλλος χώρος.

Γι αυτό ο κ. Κυρίτσης με την αντίδρασή του στη δημιουργία χώρου προσωρινής διαμονής για την εξυπηρέτηση των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στο νησί μας συμβάλει στην ανεξέλεγκτη διαμονή τους στους δημόσιους χώρους που δημιουργεί προβλήματα δημόσιας υγείας και πλήττει τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας.

Ενώ όλοι αγωνιούμε και συνεργαζόμαστε για να βρούμε λύση ο μόνος που έχει λυμένο το πρόβλημα είναι ο κ. Κυρίτσης αφού θεωρεί ότι για όλα φταίει ο Καματερός. Το μόνο που κάνει είναι να βγάζει δελτία τύπου ότι τηλεφωνεί σε υπουργούς κάθε φορά που πληροφορείται ότι η κυβέρνηση παίρνει πρωτοβουλίες για μαζική μεταφορά μεταναστών, όπως έκανε σήμερα, αφού εμείς ήδη είχαμε ενημερώσει τους φορείς για την επικείμενη μαζική μεταφορά  μεταναστών. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει και την προηγούμενη φορά.

ADVERTORIALS