ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΑΙΑ. Αυτή είναι η πολιτική του Δήμου Κω στον τομέα των εσόδων.

ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΑΙΑ. Αυτή είναι η πολιτική του Δήμου Κω στον τομέα των εσόδων.

Το στίγμα του για την τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει ο Δήμος Κω έδωσε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης πριν λίγες ημέρες όταν και συναντήθηκε με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με αφορμή την κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πολιτική του Δήμου Κω όπως ακριβώς ανέλυσε ο Δήμαρχος πριν λίγες ημέρες.

Στον τομέα των εσόδων:

  • -Απέναντι στους δημότες μας , απέναντι σε όλους τους οφειλέτες του Δήμου θα κυριαρχήσει το μήνυμα ''Πληρώνω Δίκαια''. Είτε για τα τέλη είτε για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων. Με σταθερούς κανόνες, τήρηση της νομιμότητας. Αρχίζει μια οργανωμένη προσπάθεια εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο.
  • -Η ακίνητη περιουσία του Δήμου θα αξιοποιηθεί για να προσφέρει έσοδα στο Δήμο της Κω. Εμείς πιστεύουμε ότι η ακίνητη περιουσία του Δήμου ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ αλλά ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Με ανοιχτές, διαφανείς διαδικασίες. Με διαγωνιστικές διαδικασίες χωρίς αποκλεισμούς.
  • -Ο Δήμος, για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εισπράττει όλα όσα προβλέπονται από τις εισφορές σε γη και χρήμα. 'Έδωσα ήδη εντολή στην αρμόδια Αντιδήμαρχο να εκκινήσει τη διαδικασία. Μέχρι σήμερα, ο Δήμος δεν εισέπραττε.
ADVERTORIALS