''Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλούν για την τήρηση της νομιμότητας είναι η κ.Ρούφα & ο υποβολέας της''

''Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλούν για την τήρηση της νομιμότητας είναι η κ.Ρούφα & ο υποβολέας της''

Η απάντηση του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση στην ανακοίνωση του Οράματος για το κτίριο στο Πλατάνι

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, σε απάντηση της ανακοίνωσης της κ.Ρούφα για το 7ο Δημοτικό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

‘’ Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλούν για την τήρηση της νομιμότητας είναι η κ.Ρούφα και ο υποβολέας της.

Είναι οι τελευταίοι που μπορούν να θέτουν ζητήματα ασφάλειας των μαθητών και των εγκαταστάσεων, όταν ήθελαν να εκτελούνται έργα στο 7ο Δημοτικό , με ταυτόχρονη παρουσία των μαθητών. Ένα κραυγαλέο παράδειγμα εγκληματικής ανευθυνότητας.

Η επιτυχής και ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και εξωραϊσμού για την προσωρινή μετεγκατάσταση των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου και η έναρξη των μαθημάτων, λύνουν ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Καλούμε την κ. Ρούφα, τον υποβολέα της και μια θλιβερή μειοψηφία, να σταματήσουν να διαταρράσουν τη σχολική ζωή και τη λειτουργία του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Να σταματήσουν την απέλπιδα προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας, διχασμού και ανησυχίας σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Τα ευτελή παιχνίδια δολιοφθοράς και οι ασκήσεις αντιπολίτευσης, δήθεν σκληρού ροκ, με κατά φαντασία και παρηκμασμένους ροκ σταρ,δ εν έχουν θέση στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.

Αν η κ.Ρούφα και ο υποβολέας της θεωρούν ότι δεν τηρήθηκαν νόμιμες διαδικασίες ή υπάρχει ζήτημα ασφάλειας του κτιρίου, οφείλουν να πάνε στη Δικαιοσύνη.

Δεν έχουν το δικαίωμα όμως να αναστατώνουν τη ζωή του σχολείου, να εμπλέκουν γονείς και μαθητές στα παιχνίδια τους.’’

ADVERTORIALS