Οι ταινίες που θα προβληθούν στον κινηματογράφο Ορφέα μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον κινηματογράφο Ορφέα μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου

Πρόγραμμα προβολών 18/4 – 24/4/2024

Από την Πέμπτη 18/4 έως και την Τετάρτη 24/4 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΑΜΠΙΓΚΕΪΛ (ABIGAIL) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Όταν μία συμμορία από επίδοξους εγκληματίες απάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν τα λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να προσέχουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε ένα απόμερο αρχοντικό, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας ένας, και ανακαλύπτουν με αυξανόμενο τρόμο, ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι με ένα κάθε άλλο παρά φυσιολογικό μικρό κορίτ

Διάρκεια: 90’

Είδος: Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Matt Bettinelli, Tyler Gillett

Ηθοποιοί Kathryn Newton, Melissa Barrera, Giovanni Esposito, Dan Stevens, Kevin Durand, Alisha Weir

Πέμπτη/Thursday 18/4: 22:00

Παρασκευή/ Friday 19/4: 23:30 HORROR-NIGHT ΜΕ ΔΩΡΟ POP-CORN

Σάββατο/Saturday 20/4 : 20:00

Κυριακή/Sunday 21/4: 22:00

Δευτέρα/Mοnday 22/4: 19:30

Τετάρτη/ Wednesday 24/4: 22:05

abigail poster.jpg


ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (CIVIL WAR) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.

Διάρκεια: 109’

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης

Σκηνοθεσία: Alex Garland

Ηθοποιοί: Wagner Moura, Nick Offerman, Cailee Spaeny, Kirsten Dunst, Jefferson White, Stephen McKinley Henderson, Nelson Lee

Πέμπτη/Thursday 18/4: 19:45

Παρασκευή/ Friday 19/4: 21:15

Σάββατο/Saturday 20/4 : 22:00

Κυριακή/Sunday 21/4: 19:45

Τρίτη/ Τuesday 23/4: 22:00

Τετάρτη/ Wednesday 24/4: 20:00

Civil-War-poster-screen-res-scaled.jpg


ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ (PERFECT DAYS)

Υπόθεση: Ο Hirayama μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την καθημερινότητά του, εργαζόμενος ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Πέρα από την αυστηρά δομημένη καθημερινή του εργασία, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Και αγαπάει πολύ τα δέντρα, τα οποία και λατρεύει να φωτογραφίζει. Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις αποκαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του. Ένας βαθιά συγκινητικός και ποιητικός προβληματισμός για το πώς μπορεί κανείς καθημερινά να βρίσκει και να εκτιμά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Είδος: Δράμα

Διάρκεια: 123΄

Σκηνοθεσία: Wim Wenders

Ηθοποιοί: Kôji Yakusho, Tokio Emoto, Arisa Nakano, Aoi Yamada, Yumi Asô, Sayuri Ishikawa, Tomokazu Miura, Min Tanaka

Δευτέρα/Mοnday 22/4: 21:30


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (THE HOLDOVERS) ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΟΣΚΑΡ

Υπόθεση: Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Διάρκεια: 133’

Είδος: Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία Alexander Payne

Ηθοποιοί: Da'Vine Joy Randolph, Paul Giamatti, Dominic Sessa, Carrie Preston, Gillian Vigman, Brady Hepner

Τρίτη/ Τuesday 23/4: 19:30


Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (NOAH’S ARK)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Ο Vini και ο Tom είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια. Μέσα στο χάος του κατακλυσμού και με τους δύο πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και τις ιδιοτροπίες ενός άπληστου λιονταριού, η ταινία αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικός πολιτικός μύθος, όπου η μουσική και η ποίηση αποτελούν τον αντίποδα στην αγριότητα και την τυραννία των ισχυρότερων ζώων.

Διάρκεια: 84’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Alois Di Leo, Sergio Machado, René Veilleux

Παρασκευή/ Friday 19/4: 19:15

Κυριακή/Sunday 21/4: 17:45


KUNG FU PANDA 4

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής (με τη φωνή του υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα Τζακ Μπλακ), καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Ένα ξεκαρδιστικό, φανταστικό, νέο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise της DreamWorks Animation: το Kung Fu Panda 4.

Διάρκεια: 94’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί(Φωνές): Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος

Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Stephanie Stine

Σάββατο/Saturday 20/4: 18:00

Σας περιμένουμε!

ADVERTORIALS