Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα επίσημα οι παραγωγοί για το που θα μεταφερθούν - Ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Κω

Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα επίσημα οι παραγωγοί για το που θα μεταφερθούν - Ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Κω

Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση για το που θα μεταφερθούν παραμένουν οι παραγωγοί, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο σημείο που επικράτησε να λέγεται λαϊκή ή αλλιώς ψαραγορά απέναντι από το 2ο Λύκειο Κω, αφού μετά την υπογραφή της σύμβασης για τη μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου στην Κω, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Συγκεκριμένα μια εβδομάδα πριν ο Δήμος Κω ανακοίνωσε ότι οι εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο, για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, με το έργο εάν όλα πάνε καλά, να παραδίδεται σε 2 περίπου χρόνια. 

IMG-efd5362737421f074b6cb0ad51b14086-V.jpg

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο παραγωγός Γκιλμάς Χατζηχαλήλ στην κάμερα του kosnews24, οι παραγωγοί δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα για το που θα μεταφερθούν.

“Ακόμα δεν ήρθαν να μας ειδοποιήσουν. Είμαστε εδώ, ακούμε λόγια από δεξιά και αριστερά αλλά δεν μας έχουν ειδοποιήσει για τίποτα. Τουλάχιστον εκεί που θα μας πάνε να φτιάξουν ένα σκίαστρο, για να αντέξουν τα προϊόντα μας, διότι στον ήλιο δεν αντέχουν» δήλωσε ο κ. Χατζηχαλήλ, τονίζοντας ότι στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η λαϊκή έχει ειδικές κατασκευές με σκίαστρα ενώ συμπλήρωσε ότι θα πάνε όπου τους μεταφέρουν, αλλά αιτούνται να είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος ώστε να φαίνονται τα προϊόντα τους.

“Πάνε να μας σβήσουν να μας τελειώσουν. Τι είναι αυτή η κατάντια. Σε όλο τον κόσμο έχει λαϊκή και δεν υπάρχει εδώ στην Κω; Ντροπή! Από την ημέρα που μας έφτιαξε εδώ ο κ. Φάκκος, κανένας άλλος δήμαρχος δεν πέρασε. Να φτιάξουν έναν χώρο ωραίο να πάμε και θα κατέβουν και άλλοι παραγωγοί! Με αυτή την κατάντια δεν έρχεται κανείς παραγωγός”  είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηχαλήλ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ του kosnews24 οι παραγωγοί αναμένεται να μεταφερθούν απέναντι από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω και το 2ο Λύκειο Κω (Εθνικής Αντιστάσεως και θεοφράστου), πέρα όμως από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση προς του παραγωγούς.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί

ADVERTORIALS