Νέα απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω ΑΘΩΩΝΕΙ επιχειρηματία για χρήση πνευματικών έργων που εκπροσωπεί η ΑΕΠΙ

Νέα απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω ΑΘΩΩΝΕΙ επιχειρηματία για χρήση πνευματικών έργων που εκπροσωπεί η ΑΕΠΙ

Μετά από μια πολύωρη διαδικασία στο  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω, επιχειρηματίας κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της δημόσιας εκτέλεσης μουσικών έργων , που εκπροσωπεί η ΑΕΠΙ . Στην διαδικασία που διήρκεσε αρκετές ώρες, η ΑΕΠΙ εμφανίστηκε με 10 μελή αποστολή, με δυο δικηγόρους Αθηνών και δυο μάρτυρες κατηγορίας.

Τον Κώο επιχειρηματία εκπροσώπησε ο δικηγόρος Κω Αλκιβιάδης Χατζαντώνης, που έχει χειριστεί και στο παρελθόν με επιτυχία παρόμοιες υποθέσεις. Νομικοί κύκλοι μας ανέφεραν ότι στην διαδικασία αναπτύχθηκαν σωρεία νομικών , αλλά και τεχνικών επιχειρημάτων, που αντικρούστηκαν με επιτυχία από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του επιχειρηματία, ενώ το γεγονός ότι  η προεδρεύουσα Πρωτοδίκης θεωρείται από τις πιο έμπειρες και υψηλής κατάρτισης δικαστική λειτουργός , δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόφαση.

Σημειώνουμε ότι όπως προέκυψε από την διαδικασία, η ΑΕΠΙ, δια του Εισαγγελέα Εφετών  , προσέβαλλε προηγούμενη αθωωτική απόφαση  , που πλέον θα κριθεί από το Εφετείο Δωδεκανήσου, όπου και πάλι την νομική εκπροσώπηση έχει ο κ. Αλκιβιάδης Χατζαντώνης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το σκεπτικό της αποφάσεως.

alkibiadhs

ADVERTORIALS