ΚΩΣ: Αγγελία για θέσεις εργασίας σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Γερμανία

ΚΩΣ: Αγγελία για θέσεις εργασίας σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Γερμανία

www.vjz.de

Χώρα & Περιοχή

Γερμανία / Βάδη-Βυρτεμβέργη

Ειδικότητα

Ξενοδοχοϋπάλληλοι

Τύποςσυναλλαγής

Αναζητούν εργαζόμενους

Περιγραφή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στην Γερμανία  (Περιοχή Βάδης-Βυρτεμβέργης) ζητεί προσωπικό όλων των ειδικοτήτων με προϋπηρεσία (υποδοχή, μπουφέ, σερβιτόρους, μάγειρες, κρατήσεις, ανιματέρ, παιδοκόμους,

συνεργάτες για μασάζ και λουτρά, υπαλλήλους για εκδηλώσεις) για όλοv το χρόνο.

Παρέχεται μισθός, ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Γερμανικά και Αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης. Tα αεροπορικά εισιτήριά παρέχονται από την εταιρεία.

Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Hotel Vier Jahreszeiten am Schluchsee, Am Riesenbühl, 79859 Schluchsee, Germany

Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει η δυνατότητα, να εκτελέσετε μια πρώτη προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή του  ξενοδοχείο Vier Jahreszeiten am Schluchsee την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Μαΐου. Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Φώτη Αρχάγγελοu πού θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial. Τηλέφωνο:  02242-058000 (παρακαλούμε να καλέσετε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο μόνο στις 12 και 13 Μαϊου)

ADVERTORIALS