2ο Λύκειο Κω: εκδήλωση για διαδικτυακό εκφοβισμό και γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων

2ο Λύκειο Κω: εκδήλωση για διαδικτυακό εκφοβισμό και γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΩ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»

Κως, 30 Νοεμβρίου 2015

Προς:

Τους Γονείς και Κηδεμόνες 2ου Λυκείου Κω

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε, στη 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του έτους 2015-2016 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. για να γνωριστούμε (ή να ξαναγνωριστούμε) καλύτερα, να συζητήσουμε τα θέματα που σας και μας απασχολούν και να οργανώσουμε τις δράσεις της νέας χρονιάς. Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, για να μπορούμε να βοηθάμε σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, από 11.30 μέχρι περίπου 12.30, θα προηγηθεί μια εκδήλωση-ενημέρωση για θέματα σχετικά με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και ειδικότερα το φαινόμενο της ηλεκτρονικού-διαδικτυακού εκφοβισμού με τη συμμετοχή και τη βοήθεια της ψυχολόγου κ. Δρόσου Μαρίας. Η εκδήλωση σχετίζεται με τη διάδοση των αποτελεσμάτων και της έρευνας που γίνεται στο σχολείο σχετικά με το θέμα και ειδικότερα με το πρόγραμμα Erasmus+, που συντονίζει το 2ο ΓΕΛ Κω, με τίτλο Safe Internet For All (Ασφαλές Διαδίκτυο για όλους) http://www.sifaplus.eu.  Θα προβληθεί μια σχετική ταινία μικρού μήκους (20 λεπτών), θα παρουσιαστεί το θέμα από την κ.Δρόσου και θα γίνει σχετική συζήτηση.

            Τέλος, όπως γνωρίζετε, ο ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 παζάρι στην πλατεία Ανταγόρα. Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, θα έχει πάγκο και για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε την συμμετοχή και την στήριξή σας.

Γι’ αυτό παρακαλούμε όσους γονείς έχουν την θέληση και μπορούν να ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά να τα φέρουν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου (παραμονή του παζαριού) από τη 1:00 έως τις 4:00 μ.μ. στο 2ο Λύκειο όπου θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και θα τα παραλαμβάνουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας υπευθύνων για πληροφορίες και δηλώσεις για τις προσφορές :

  • Μίχα Γιώτα, 6945899768
  • Κατσάνη Ειρήνη, 6945335567
  • Παράσχου Μαρία, 6937101078
  • Νικολάου Κατερίνα, 6946207041

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να περάσετε την άλλη μέρα, όλοι οι γονείς που θα βρεθείτε στο παζάρι, από τον πάγκο μας, όπου εκτός από τα γλυκά που θα μαζευτούν από τους γονείς, τα παιδιά και το Δ.Σ. του Συλλόγου θα προσφέρουν φρεσκοψημένα παϊδάκια και σουβλάκια.

Με εκτίμηση, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ADVERTORIALS