Την Κω θα επισκεφθεί ο ,υποψήφιος για Νόμπελ, Γάλλος γιατρός Patrick Bui

Την Κω θα επισκεφθεί ο ,υποψήφιος για Νόμπελ, Γάλλος γιατρός Patrick Bui

Ο Γάλλος γιατρός PatrickBui*, γνωστός για το κοινωνικό του έργο, υποψήφιος για Νόμπελ, θα επισκεφθεί την Κω, συνοδευόμενος από την Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου,  τον Κυβερνήτη των Lions Θ.117Α L.Μηνά Χατζηδάκη, τον Πρόεδρο του Πολλαπλού Θ.117 L.Αιμίλιο Χρυσόπουλο και άλλους αξιωματούχους, προκειμένου να δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο Κω.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Bui, το Σάββατο 9 Μαΐου στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Κω, όπου θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μυλωνάς στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος. Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο  θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ασκληπιείο η αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη στα ελληνικά και στα γαλλικά (στα ελληνικά θα αποδοθεί από τον Πέτρο Μαστόρο και στα γαλλικά από τον κ. Bui) και στις 13:00 η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το Ιατρείο του Ιπποκράτη στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα, δωρεά της Λέσχης Lions Κω «Ιπποκράτης». Επίσης, το Σάββατο στις 21: 00 στο ξενοδοχείο «Πλατανίστα» ο  PatrickBui θα τιμηθεί από τον κυβερνήτη του θ.117Α  ως επίτιμο μέλος της Λέσχης Κω.

*Ο κ. Bui, είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Χειρουργός με εξειδίκευση στην Επανορθωτική Χειρουργική.

                           Με εκτίμηση

Η πρόεδρος Επιτροπής                Η πρόεδρος της                       

Εκδηλώσεων Θ.117Α                  Λέσχης Κω «Ιπποκράτης»                   

                

L.Μαρίνα Μάγειρα                          L.Νίλουφερ Τλε

ADVERTORIALS