Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο event για τα 5 χρόνια λειτουργίας του kosnews24.gr

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο event για τα 5 χρόνια λειτουργίας του kosnews24.gr

 

Το Kosnews24.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσει με ένα μοναδικό event τα γενέθλιά του.
 
Φέτος κλείνουμε 5 χρόνια και την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα το γιορτάσουμε με ένα event το οποίο θα διαρκέσει περισσότερο από 8 ώρες. Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία η οποία θα βοηθήσει  στην προβολή της Κω τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Σήμερα Παρασκευή 1η Μαϊου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένας από τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο event για τα γενέθλια του kosnews24.gr θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης(ο οποίος θα τραγουδήσει για περισσότερο απο 3 ώρες) μαζί με την ορχήστρα του και ακόμα δυο τραγουδιστές την Μαλού, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της «Μια φορά στο τόσο» και τον Νικόλα Ραπτάκη.
 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος του event αλλά και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

mazo

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ

Το «Παράξενο με μένα» , το καινούργιο album του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με τα «Ίσια ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει πάλι ο Θεός».

Πρόκειται για μια μακρά περίοδο διαρκών επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάνω στο stage δίνει όλο τον εαυτό του ξεπερνώντας τα ελληνικά standards και δημιουργεί αυτή τη μοναδική σχέση με το κοινό.
Το καινούργιο album ολοκληρώνει μια περίοδο και ορίζει την έναρξη μιας καινούργιας.

Η φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε ανοικτά θέατρα και club σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλα φεστιβάλ.
Το ξεκίνημα από το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα στις 12 Ιουνίου δεν είναι τυχαία επιλογή.

Ο εξαιρετικός Γιώργος Μαζωνάκης με το φετινό του summer tour «Καλοκαίρι στο τέρμα» για μια ακόμη φορά δημιουργεί τη δική του μοναδική κατάσταση στο χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

 mazo1

ADVERTORIALS