Θρήνος στη Ρόδο από τον άδικο χαμό του 54χρονου οδηγού

Θρήνος στη Ρόδο από τον άδικο χαμό του 54χρονου οδηγού
 

Θρήνος στα Κοσκινού από τον άδικο χαμό του 54χρονου οδηγούΝέο τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό 54 ετών, κάτοικο Κοσκινού και δύο γυναίκες 63 και 64 ετών ατίστοιχα, η μία εκ των οποίων πολύ σοβαρά σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή ΤΡΕΙΣ στην Ιξιά, όταν δύο ιχ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, νεκρός είναι ο ένας οδηγός του αυτοκινήτου ενώ έχουμε ακόμα δύο γυναίκες τραυματίες η μία από τις οποίες σοβαρά.
Πρόκειται για τον Τσαμπίκο Αποστολά του Νικολάου, γεννηθείς του 1961 κάτοικο Κοσκινού που οδηγούσε το μαύρο αυτοκίνητο τύπου τζιπ.

Οι δύο γυναίκες κινούνταν με τα πόδια στην περιοχη και παρασύρθηκαν από το ένα από τα δύο οχήματα μετά την σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Οι πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί της Τροχαίας που έφθασαν στο σημείο, κάνουν λόγο για πλαγιο μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, όταν ο 54χρονος οδηγός φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του αρχικά και στη συνέχεια τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
Το αυτοκίνητο ακολούθησε τρελλή πορεία.
Αρχικά συγκρούστηκε με κλούβα που οδηγούσε αλλοδαπός 34 ετών, ενώ στη συνέχεια χτύπησε ένα ακόμα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ακολούθησε η παράσυρση των δύο πεζών γυναικών που βάδισαν αμέριμνες παράλληλα με τον δρόμο.

Πρόκειται για τις Κ. Ε 64 ετών που υπέστη κάταγμα στο χέρι και την Ε. Δ 63 ετών που υπέστη κάταγμα λεκάνης.
Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Το ατύχημα σημειώθηκε 150 μέτρα περίπου από την διαστραύρωση της Ρόδου - Καμείρου με προορισμό τους Τρεις.

Έρευνα για τα αίτια της νέας τραγωδίας που έπληξε τη Ρόδο διενεργούν έμπειροι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού που έφθασαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, ενώ στο νοσοκομείο της Ρόδου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως, μιλούν για έναν δρόμο - καρμανιόλα ο οποίος δεν έχει καμία ασφάλεια ούτε για τους πεζούς αλλά ούτε και για τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

rodiaki.gr

ADVERTORIALS