Την Τρίτη στο Da Luz η προβολή της δεύτερης ταινία του secreteye για την Κω με τίτλο "Οι Δικοί μας Ήρωες''

Την Τρίτη στο Da Luz η προβολή της δεύτερης ταινία του secreteye για την Κω με τίτλο "Οι Δικοί μας Ήρωες''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η δεύτερη ταινία του secreteye για την Κω με τίτλο "Οι Δικοί μας Ήρωες είναι έτοιμη και θέλουμε πριν την δημοσίευση της να την μοιραστούμε με φίλους σε μια πρώτη προβολή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο café bar DaLuz στην οδό Ελ. Βενιζέλου & Λόρδου Βύρωνος.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SECRETEYE
Το Secret Eye είναι ένα project που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 στην Κω και από την αρχή της λειτουργίας του, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και την εκτίμηση όλων όσων το γνώρισαν.
Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν e-mail με τα καλύτερα του τόπου μας.
Από άγνωστες υπηρεσίες, μεγάλες ευκαιρίες, νέα καταστήματα και προϊόντα, μόδα και ομορφιά, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, γεύσεις, δραστηριότητες, κάθε είδους εκδηλώσεις που αξίζουν προσοχή.

Από την 1 Δεκεμβρίου με την ένταξη των Rhodes Secreteye, Kalymnos Secreteye και Leros Secreteye έγινε "Dodecanese" και θα συνεχίσει να υπενθυμίζει εντελώς δωρεάν στους ανθρώπους που ζουν στα Δωδεκάνησα, ο,τιδήποτε αξιόλογο υπάρχει και γίνεται σε κάθε νησί ξεχωριστά και κυρίως, τις επιχειρηματικές προσπάθειες που αξίζουν στήριξη, σε μια τόσο δύσκολη για όλους εποχή.
Επισκεφτείτε το www.secreteye.gr επιλέξτε το νησί σας, κάντε την δωρεάν εγγραφή σας δίνοντας απλά το e-mail σας και σύντομα, η ζωή στον τόπο σας θα γίνει απείρως πιο ενδιαφέρουσα.

ADVERTORIALS