Δείτε το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Κω

Δείτε το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Κω

Ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
7ου Δημοτικού σχολείου Κω

Κώς, 25-11-14

Αγαπητές φίλες και φίλοι Γονείς και Κηδεμόνες παιδιών του 7ου Δημοτικού σχολείου Κω.
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί.Αγαπητοί συμπολίτες μας.

Πρώτα απ'όλα και με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αικατερίνης ευχόμαστε χρόνια πολλά στις εορταζόμενες.
Το Σάββατο 22-11-2014 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ συνέλευση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κω στον χώρο του σχολείου.
Η συνέλευση ανέδειξε νέο Δ.Σ αποτελούμενο απο τους κάτωθι κατά αλφαβητική σειρά:
1. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΑΝΤΥ
2. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
3. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ
5. ΚΑΝΕΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
6. ΠΕΤΡΗ ΠΕΤΡΟ
7. ΣΒΥΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
8. ΤΖΙΜΙΚΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
9. ΦΑΡΚΩΝΑ ΜΠΑΡΟΥΧΤΣΗ ΓΙΩΤΑ
10. ΧΑΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Το νέο όργανο στην πρώτη του συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24-11-2014 όρισε καθήκοντα μεταξύ των μελών του ΔΣ ως εξείς:
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΕΤΑΚΗΣ
• ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΝΤΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ
• ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΙΩΤΑ ΦΑΡΚΩΝΑ ΜΠΑΡΟΥΧΤΣΗ
• ΤΑΜΙΑΣ – ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΗΣ
• ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΜΑΡΙΑ ΣΒΥΝΟΥ
• ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΑΜΑΛΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΜΑΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΜΙΚΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αναλάβαμε την εκπροσώπηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ιστορικού 7ου δημοτικού σχολείου Κω σε μια κρίσιμη και μεταβατική περίοδο για το σχολείο και τον Δήμο μας.
Μια περίοδο ρευστότητας που «τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά».

Οι προσδοκίες των γονιών για σοβαρή, σθεναρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική εκπροσώπησή τους από εμάς στην σχολική κοινότητα, προσδιορίζουν την ευθύνη μας προκειμένου να ανταποκριθούμε επαρκώς και υπεύθυνα στις ανάγκες και τις συνθήκες που διαμορφώνονται απο την κατάσταση παραλυτικής χρεοκοπίας που διέρχεται η χώρα μας και η οποία εκφράζεται και αποτυπώνεται σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στην Παιδεία.
Το απελθών Δ.Σ συνέβαλε αποφασιστικά στην επίλυση προβλημάτων και μας παραδίδει μια άριστη σχέση του συλλόγου με την εκπαιδευτική κοινότητα την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εμπλουτίσουμε.
Πως θα συνεχίσουμε απο δω και πέρα.

Θα σταθούμε απέναντι στα προβλήματα με κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας, της σχολικής και εκπαιδευτικής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας μας εν γένει.
Θα σταθούμε απέναντι στην υπηρεσιακές και πολιτικές αρχές καλόπιστα και εποικοδομητικά.

Με διάθεση συνεργασίας και συνδρομής όσο οι πρακτικές τους υπηρετούν τα παραπάνω . Θα συμβάλλουμε ενεργά στην υλοποίηση αποφάσεων σε αυτήν την κατεύθυνση, ενώ θα αντισταθούμε σθεναρά σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης της σχολικής κοινότητας και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Θα είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τους Γονείς – εκπαιδευτικούς – Δήμο ώστε να υπάρχει ουσιαστική πληροφόρηση και παρέμβαση όποτε κρίνεται απαραίτητο.
Αποτελεί πεποίθησή μας οτι η μια σύγχρονη, ουσιαστική και ανθρωποκεντρική εκπαίδευση, είναι απαραίτητη προυπόθεση και αναγκαίος όρος για την πολύπλευρη και αρμονική πνευματική ανάπτυξη των σημερινών παιδιών και αυριανών πολιτών προκειμένου να ατενίζουμε το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία.

Φίλες και φίλοι,
Παρακαλούμε με την ευκαιρία αυτή τους γονείς και κηδεμόνες παιδιών του 7ου Δημοτικού να μας αποστείλουν το e-mail τους και ένα τηλέφωνό τους στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να είμαστε σε άμεση επαφή για ενημέρωση και διάλογο πάνω στα ζητήματα που μας αφορούν.

Ζητούμε ταυτόχρονα απο τους άλλους αντίστοιχους συλλόγους να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να γνωριστούμε και να είμαστε σε επαφή και συνεργασία σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σας ευχαριστούμε
Το ΔΣ του 7ου Δημοτικού σχολείου Κω

ADVERTORIALS