Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!!

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!!

Μετά από την εκδήλωση για τα 5χρόνια του kosnews24.gr νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια που για πρώτη φορά έγινε στο νησί!

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μας Γιάννη Πενταφούντη και την οικογένεια του (στην φώτο) ,τον άνθρωπο που έδινε καθημερινά για πολλούς μήνες έναν επίπονο και δύσκολο αγώνα  για να γίνει τόσο επιτυχημένο το event με τον Γ. Μαζωνάκη και τον Power Fm 100. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Τους φίλους του kosnews24.gr οι οποίοι τον τελευταίο καιρό κυριολεκτικά είχαν χάσει τον ύπνο τους,ονομαστικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Καϊσερλη,Γιώργο Θεοδωρόπουλο, Δημήτρη Στάμο (manager του Ammos),τον Γιώργο Φαρμάκη και Δημήτρη Κασσάμπαλη ( ο οποίος ήρθε από την Αθήνα για να στηρίξει την προσπάθεια μας) ,η σειρά με την οποία αναφέρθηκαν τα ονόματα είναι τυχαία!

Ακόμα τεράστια ήταν η προσφορά και των Αντιδημάρχων Δ. Γερασκλή και Η. Σιφάκη οι οποίοι με στόχο την προβολή του νησιού βοήθησαν ουσιαστικά στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν και οι δικηγόροι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ,    Κώστας Χόνδρος και Αλκιβιάδης Χατζαντώνης οι οποίοι έδωσαν τεράστιο αγώνα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το event με νομιμότητα, αυτή την προσπάθεια στήριξε και το λογιστικό γραφείο του κυρίου Λευτέρη Δρόσου στον οποίο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς αυτός και οι συνεργάτες του δεν πέρασαν και λίγα έτσι ώστε η επιχείρηση μας να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις αυτής της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω για  την παρουσία τους στο event και την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν!!

Φυσικά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Σ. Βουκουβαλίδη και την Vtours,τον κ. Γεωργουδάκη για το στήσιμο του stage,τον Στάθη Παπαδήμα για τον ήχο και τον φωτισμό, το e-service για την τεχνική υποστήριξη αλλά  και τους χορηγούς μας το Kentrikon Travel ,την Coca Cola ,την κάβα Χαρτοφίλη, το Spitaki , την Diageo και το Sofa King!!!

Θα θέλαμε να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια η οποία σε πολύ δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις βρέθηκε δίπλα μας και μας έδωσε το χέρι της. Πρόκειται για την οικογένεια του κ. Γιώργου Δρόσου,ο οποίος μας φέρθηκε σαν πατέρας.Θέλουμε λοιπόν να εκφράσουμε και δημόσια την ευγνωμοσύνη μας στον κ. Γιώργο Δρόσο, την κυρία Φαίη Κιαπόκα ,την Κάκια Δρόσου αλλά και τον Πασχάλη Δρόσο!!!!!

Χωρίς όλους τους παραπάνω δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο...

ADVERTORIALS