ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS
ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS
Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία ΜΧ1 από τον Άρη Τσαρνά ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross του 2016.
Το διήμερο ξεκίνησε πολύ καλά απ’ τα χρονομετρημένα του Σαββάτου αφού οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ με τους χρόνους που σημείωσαν κατάφεραν να πάρουν πολύ καλές θέσεις στην μπάρα εκκίνησης στα σκέλη της Κυριακής.
Στο Α σκέλος της ΜΧ1 ο Νίκος Λυρίου έφυγε πολύ καλά σε αντίθεση με τον Άρη Τσαρνά ο οποίος έπεσε στις πιο πίσω θέσεις. Στο 4ο γύρο ο Νίκος στην προσπάθεια του να πλησιάσει τους πρωτοπόρους είχε πτώση με αποτέλεσμα να αποκτήσει διάστρεμμα στο πόδι και να πέσει στην 9η θέση. Ο Άρης βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα και άρχισε να προσπερνά έναν έναν τους οδηγούς και τελικά τερμάτισε στην 3η θέση του Σκέλους. (2η για τον Άρη και 7η για τον Νίκο στην βαθμολογούμενη κατάταξη αφού οι οδηγοί από την Βουλγαρία που συμμετείχαν δεν μετράνε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Στο δεύτερο σκέλος ο Άρης ακολουθούσε από κοντά τον πρωτοπόρο του αγώνα Παναγιώτη Κουζή και στο 6ο γύρο τον προσπέρασε τελικά και έμεινε επικεφαλής μέχρι την πτώση της καρό σημαίας. Ο Νίκος παρόλο ότι έτρεχε με διάστρεμμα κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την 3η θέση (2η της βαθμολογούμενης κατάταξης).
Έτσι σημειώθηκε και η πρώτη νίκη σε σκέλος για τον ΙΚΑΡΟ από τον Άρη Τσαρνά η οποία συνοδεύτηκε και με 1-2 με την δεύτερη θέση του Νίκου Λυρίου.
Στην Τελική κατάταξη της ημέρας ο Άρης κατέκτησε την 1η θέση και ο Νίκος την 4η
Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης με σταθερή οδήγηση κατέκτησε την 5η θέση στα δύο σκέλη και στην γενική της ημέρας.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
GRS ΓΑΛΑΤΗΣ POWER FACTORY, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ,
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
YAMAHA RACING VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE, LYRIOU MOTO SHOP, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, CROSSX RACING, ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIESΕνσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 1
Λέσχη Μοτοσυκλέτας ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου
 
ADVERTORIALS