Α1 Γυναικών: Χωρίς τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός,λόγω των επεισοδίων στην Κω

Α1 Γυναικών: Χωρίς τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός,λόγω των επεισοδίων στην Κω

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκό με την Τερψιθέα για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ οι παίκτριες του Παναθηναϊκού θα στερηθούν της συμπαράστασης των οπαδών τους λόγω των επεισοδίων στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη, στην Κω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί στις 28/11 η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Τερψιθέα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 686/06-11-2015 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα που αναγράφονται σε ειδικά κατάσταση (Άρθρο 82, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ-8, Κανονισμών ΕΟΚ).

*Σύμφωνα με το άρθρο 50 παρ. 1γ των κανονισμών (περί αναβολής αγώνων), ο αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ – ΓΣ Αμαρουσίου για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 2/12/2015 αντί ώρας 19.30, θα διεξαχθεί ώρα 19.15 στο κλειστό γυμναστήριο Σπόρτιγκ.

ADVERTORIALS