Το Kos Cycling Club επέστρεψε από την Ολλανδία

Το Kos Cycling Club επέστρεψε από την Ολλανδία

Το Kos Cycling Club επέστρεψε από την Ολλανδία

Την Κυριακή που μας πέρασε επέστρεψε από την Ολλανδία ο Δημήτρης Καπατσώρης όπου συμμετείχε σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή του Havelte απόστασης 44χλμ.
Σε έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα με αρκετές ατυχίες (λάθος διαδρομής για 3χλμ. και με ενοικιαζόμενο ποδήλατο) κατέλαβε την 38η θέση στις 550 συμμετοχές.
Το βασικό όμως ήταν ότι διαφήμισε την Κω σε ένα κοινό (ποδηλάτες βουνού) όπου το νησί παλεύει να έχει!
Καθ’ όλη την εβδομάδα είχε συναντήσεις με Ποδηλατικές Ομάδες στην Βόρεια Ολλανδία ώστε να μπορέσει να τους φέρει για προετοιμασία στο πολύ καλό κλίμα του νησιού μας.
Επίσης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Breeduit ( www.debreeduit.nl ) η οποία θα δημοσιευτεί αυτή την εβδομάδα και μίλησε για την Κω.
Σε ανταπόδωση της φιλοξενίας στο όμορφο Ντράχτεν (https://en.wikipedia.org/wiki/Drachten ) από τον Team Manager της Ποδηλατικής Ομάδας του Ντράχτεν (http://www.biketeamdrachten.nl ) Miente Steensma, την εβδομάδα 18 με 25 Οκτωβρίου θα τον έχουμε στον νησί μας.
Σε αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ έναν από τους χορηγούς του Kos Cycling Club, Μανώλη Χριστοδουλίδη όπου θα τον φιλοξενίσει (μαζί με την οικογενειά του) στο ξενοδοχείο Gaia Garden Hotel.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και Χορηγούς μας που βοήθησαν να πάμε σε αυτόν τον αγώνα:
- Barista Delivery Bars (Νίκος Καρβούνης)

- Hotel Alice Springs (Ηλίας Χατζημιχαήλ)

- Gaia Garden Hotel (Μανώλης Χριστοδουλίδης)

- Kosinfo.gr (Παναγιώτης Γρηγορίου)

ADVERTORIALS